Kraków puby & kawiarenki opinie

spis lokali
opinie

Kraków to szeroki wybór pubów i kawiarenek. Nasz spis obejmuje 76 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego pubu lub kawiarenki. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Kraków. Czekamy na Wasze opinie!

Drukarnia Podgorze
Anka
10.02.2018

"Panowie na wejściu chamscy i niekulturalni. Zwyzywali mnie bez żadnej potrzeby.. Weszłam z mężem i dzieckiem o godzinie 20:05 na spotkanie, gdzie znajomy wcześniej (dzień wcześniej i w ten sam wieczór) pytał czy będziemy mogli wejść z dzieckiem i usłyszał id pracowników, że nie będzie problemu. Kiedy przekroczyłam próg Drukarni, trzech łysych ochroniarzy rzuciło się na mnie (DOSŁOWNIE!!!) i zaczęli krzyczeć, że nie mogę wejść. Zaczęli straszyć mnie policja.. Ok. Rozumiem, że są wewnętrzne zasady, że po 20 z dzieckiem nie można wchodzic. Aaaale.. Panowie po pierwsze rzucili się na mnie po czym zwyzywali od "matek Polek , która powinna iść dziecko usypiac do spania w domu", obrazili mnie, byli obrzydliwie chamscy. Oczywiście padło mnóstwo epitetow w moją stronę... :( jeden był bardzo agresywny-wrecz wyszedł za mną na zewnątrz i dalej na mnie krzyczał... Po drugie, po interwencji kolegi który sprawę przyjścia dziecka omawial wcześniej z pracownikami, zaczęli się wydzierac że nie ma możliwości wejścia z dzieckiem i co ja sobie myślę,jak to ja jestem bardzo porabana, że chce o takiej godzinie (20:05!!!) być w tym miejscu z dzieckiem. Po trzecie gdyby kolega dostał informację, że nie można przyjść z dzieckiem, to nie przyszlibyśmy do tej knajpy. A taką informację dostał dwukrotnie... Dało się to wszystko rozwiązać po ludzku. Ale tych trzech łysych typów mnie zwyzywalo, krzyczało na mnie i straszyło policją. Mocno przegięli. Mam nadzieję, że szefostwo wyciągnie konsekwencje z takiego traktowania klientów. ABSOLUTNIE NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!"

Oldsmobil
Fabian
09.02.2018

"Zdecydowanie nie polecam tego miejsca. Wstąpiliśmy ze znajomym do Oldsmobile Club popołudniem. Kiedy znajomy zamawiał brandy, sprzedawca zażądał okazania dowodu osobistego. Kolega nie miał go przy sobie (nie wziął z domu portfela), więc gdy wrócił do stolika zadeklarowałem - będąc wyposażonym w dowód tożsamości - że zaraz ja złoże zamówienie. Nim jednak zdążyłem skończyć zapalonego papierosa przybiegł do nas bardzo bezczelny pracownik pokrzykując, że mamy opuścić lokal. W sposób niewyraźny (mamrotał, jakby był pod wpływem alkoholu) obrażał nas zwracając się "małolaty bez pieniędzy", "nie będziecie tu sobie smrodzić", "won" i tym podobne. Taka sytuacja nie powinna absolutnie mieć miejsca; zostaliśmy potraktowani obraźliwie, bezczelnie i przede wszystkim niesprawiedliwie. W świetle powyższego, każdemu kto nie lubuje się w chamstwie i prostackich odzywkach, odradzamy wizytę w Oldsmobile Club. "

Afera Pub

25.01.2018

"Totalny brak organizacji. Zapłaciliśmy za rezerwację, na miejscu okazało się, że zdublowali kilka rezerwacji i nie ma dla nas miejsc. Zaproponowane przez nich rozwiązanie miało się ni jak do tego za co zapłaciliśmy. NIE POLECAM!!!"

Coco Music Club
Rafał
11.01.2018

"Świetne miejsce! Dobrze się bawiłem przez całą noc."

CK Browar
ja
01.01.2017

"impreza sylwestrowa tragedia jedzenie jak w szpitalu,muzyka tylko dla nastolatków nikomu starszemu niz 20 lat nie polecam tam zabawy noworocznej!!!!!"

Café Rękawka
Zniesmaczeni
15.08.2016

"Piękny niedzielny wieczór, wychodząc z kościoła chcieliśmy z mężem usiąść gdzieś na kawce. Kawiarnia wystrój ma naprawdę uroczy i zachęcający, co nas - o biednych! - skłoniło, żeby tam zajrzeć. Akurat pech chciał, że od razu po wejściu musiałam udać się do toalety, więc poprosiłam męża, żeby zajął miejsce i złożył zamówienie. Po wyjściu pytam czy wszystko w porządku i czy zamówione. Na co okazuje się, że w lokalu nie da się zapłacić kartą i trzeba iść do bankomatu. No to o.k., idziemy i zaraz wracamy, bo miejsce wygląda super. Ledwo wyszliśmy za drzwi wybiega za nami kobieta (nie wiem czy to właścicielka, czy kto - ale z komentarzy wnioskuję, że to ona) i krzyczy, że na przyszłość to toaleta jest tylko dla klientów. Na co odpowiedziałam, że zamierzaliśmy właśnie iść do bankomatu po pieniądze i nimi zostać, co zresztą słyszała, bo stała obok nas, ale po takim komentarzu na pewno nie wrócimy. Później okazało się, ze pani nie była łaskawie udzielić mężowi żadnej informacji na temat tego, jakie kawy serwują i którą mogłaby polecić. Żałuję, że nie mieliśmy w portfelu tych marnych 2 zł, żeby zapłacić za toaletę, bo panią tylko to interesowało, chociaż informacji o płatnej toalecie nie było. Nigdy tam nie wrócimy i każdemu będziemy odradzać! Przeczytane komentarze utwierdziły nas tylko, że nasze wrażenia na temat tego miejsca są słuszne. Omijamy z daleka! Na szczęście w Krakowie i na samym Podgórzu jest mnóstwo innych, dużo bardziej godnych polecenia miejsc."

Klub Łubu Dubu
rr
14.08.2016

"test"

Drukarnia Podgorze
Mirosław
03.08.2016

"NIE POLECAM! Moze i pub u góry jest ok - dobre piwko i bardzo miła obsługa, aleklub w podziemiu to tragedia. Za konsoleta siedzi dziewczynka, która chyba jeszcze nawet nie zdążyła ukończyć szkoły i zamiast rozkręcić imprezę chyba przychodzi tam podzielić się swoją ulubioną niszową, nie znaną nikomu muzyką, nijak nie pasującą do tańca. Parkiet jest więc pusty. Dużo nieprzyjemności spotkało nas również ze strony Pani manager, która całkowicie nie szanuje klienta, do ludzi zwraca się ordynarnie i bezczelnie. Podsumowując klub nie nadaje się do zabawy, a już na pewno do jakichkolwiek imprez okolicznościowych. Wielka szkoda, gdyż jeszcze rok temu w klubie można było się dobrze pobawić. "

Frantic
Wiktoria
22.07.2016

"Najgorszy club w Krakowie. Ochrona to buraki napompowane,zamiast mózgu używają siły. Jednego leją we trzech no bo jeden nie da rady i to jeszcze osobę która leży na ziemi.Żenada. A jeżeli zwracasz uwagę to kobietę też szarpią.Najgorsza knajpa w Krakowie.Napompowane pustaki z ptasiem mózgiem. "

Afera Pub
Igor
13.07.2016

"Zamiast wódki dostalismy z kumplem wodę z wódka. Jak poprosiliśmy zeby otwarto przy nas nowa butelke to barman odpowiedzial "spierdalaj" :-) "

Cafe & Bar Kratka
mietek
08.07.2016

"ta blond barmaneczka jest jak różowy,słodki cukiereczek..."

Café Rękawka
Kasia
13.05.2016

"Do Rękawki chodzę od kilku lat. Bardzo lubię to miejsce, rozumiem właścicielki, które nalegają na zamówienie. To kawiarnia a nie park:))) Z przyjemnością wracam tam odpocząć i napić się dobrej kawy. Mam wrażenie, że jako społeczeństwo lubimy narzekać, bez zrozumienia drugiej strony. :))"

Albo Tak
przemek
18.03.2016

"Super miejsce, super atmosfera, super klimat i duży wybór piwek ;)"

Cafe & Bar Kratka
piotrek
04.02.2016

"co ty mówisz blond barmaneczka jest super,śliczniutka i wogole,jesli wiesz o czym mowie;D"

Frantic
kasia
16.01.2016

"byłam w Krakowie zaledwie kilka razy, ale uważam, że to najlepszy klub :) http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,8148"

Coco Music Club
Karolina
13.01.2016

"The best club in cracow! "

Coco Music Club
Karolina
13.01.2016

"The best club in cracow! "

Coco Music Club
Karolina
13.01.2016

"The best club in cracow! "

Coco Music Club
Karolina
13.01.2016

""

Coco Music Club
Marcin
13.01.2016

"Moim zdaniem najlepszy klub w Krakowie !!!"

Coco Music Club
karolina
12.01.2016

""

Coco Music Club
Jakubek
12.01.2016

"Najlepszy klub w mieście"

Coco Music Club
Kuba
12.01.2016

"Najlepszy klub muzyczny w Krakowie ! Polecam ! Polecam i jeszcze raz Polecam ! "

Coco Music Club
Dominika
12.01.2016

"Najlepszy klub z jakim byłam! "

Coco Music Club
Karolina
05.01.2016

"Najlepsze miejsce! :)"