Kraków puby & kawiarenki opinie

spis lokali
opinie

Kraków to szeroki wyb贸r pub贸w i kawiarenek. Nasz spis obejmuje 76 z nich. Je艣li chcia艂by艣 wyrazi膰 si臋 na temat kt贸rego艣 z nich, wystarczy, 偶e odnajdziesz odpowiedni膮 podstron臋 w naszym serwisie, odnosz膮c膮 si臋 do danego pubu lub kawiarenki. Tam mo偶esz zamie艣ci膰 sw贸j komentarz i razem z nami tworzy膰 wizerunek takiego miasta, jak Kraków. Czekamy na Wasze opinie!

Cafe Avanti
Sylwek
23.12.2019

"Avanti, polecam pyszne wypieki oraz pobudzajacaja kawa ;-)"

Gold Club
Pawe艂
21.12.2019

"Ocena dobra.Szkoda,偶e moja dziewczyna si臋 dowiedzia艂a hahaha "

Gold Club
pierr
12.11.2019

"fantastyczny klub mi艂e dziewczyny"

Czajownia - Herbaciarnia
Piotr
18.10.2019

"Superowe, klimatyczne miejsce i jeszcze lepsze herbaty! Du偶y wyb贸r, fajna obs艂uga. Mo偶na oczywi艣cie kupi膰 herbat臋 na wynos. Dla palaczy fajki wodnej Shisha bar."

Gold Club
jurek
18.08.2019

"UWAGA NA TEN KLUB BY拢EM WYPI拢EM 2 PIWA DOSYPUJ隆 I DOBRZE CZYSZCZ隆 KONTO"

Gold Club
jurek
18.08.2019

"UWAGA NA TEN KLUB BY拢EM WYPI拢EM 2 PIWA DOSYPUJ隆 I DOBRZE CZYSZCZ隆 KONTO"

Singer
Sebastian
18.03.2019

"Niedziela. Spaceruj膮c przez Kazimierz na kr贸tko przed zmierzchem, poszukiwali艣my z Przyjacielem miejsca, gdzie mo偶na pos艂ucha膰 muzyki oraz poczu膰 klimat dawnych czas贸w. Podczas oczekiwania przy barze, nagle zza kurtyny, ukaza艂 si臋 przepi臋kny widok Pani, kt贸ra wydaje si臋, 偶e jedynym Jej zaj臋ciem w Singerze powinno by膰 poruszanie ustami do fruwaj膮cych mi臋dzy 艣cianami d录wi臋k贸w wspania艂ej muzyki, wype艂niaj膮cej dos艂ownie wszystko w danej chwili. Paradoksem jest, 偶e nazwa lokalu s膮siedniego wpasowa艂a si臋 w m贸j Moment w Singerze. Po 3 dniach w Budzie-Pe艣cie, kt贸re zachwycaj膮, w sekundzie przenios艂em si臋 do dawnych czas贸w Kazimierza i zakocha艂em si臋 na nowo. Zjawiskowej Pani, za Ten moment w Singerze - z ogromnymi wyrazami szacunku, serdecznie dzi臋kuj臋. Pozdrawiam. Sebastian"

Mechanoff
TOMEK
10.01.2019

"beznadziejna obsluga podstarzaly arogancki typ za barem skacowanym glosem pogania ze skladaniem zamowien, drink za prawie 20zl praktycznie bez alkoholu do tego zrobiony gdzies za sciana. NIGDY WIECEJ TAM NIE WROCIMY !!! knajpa dla jednorazowych turystow"

Klub Pod Jaszczurami
Kud艂aty
10.12.2018

"Witajcie by艂em i jestem starym bywalcem tego klubu widzia艂em jego wzloty i upadki ale jest extra byle dalej. A tak poza tym szukam ludzi kt贸rzy pami臋taj膮 DJ Witka i te pami臋tne dyskoteki klubowe z winylu to by艂y czasy prosz臋 o kontakt"

Drukarnia Podgorze
Anka
10.02.2018

"Panowie na wej艣ciu chamscy i niekulturalni. Zwyzywali mnie bez 偶adnej potrzeby.. Wesz艂am z m臋偶em i dzieckiem o godzinie 20:05 na spotkanie, gdzie znajomy wcze艣niej (dzie艅 wcze艣niej i w ten sam wiecz贸r) pyta艂 czy b臋dziemy mogli wej艣膰 z dzieckiem i us艂ysza艂 id pracownik贸w, 偶e nie b臋dzie problemu. Kiedy przekroczy艂am pr贸g Drukarni, trzech 艂ysych ochroniarzy rzuci艂o si臋 na mnie (DOS拢OWNIE!!!) i zacz臋li krzycze膰, 偶e nie mog臋 wej艣膰. Zacz臋li straszy膰 mnie policja.. Ok. Rozumiem, 偶e s膮 wewn臋trzne zasady, 偶e po 20 z dzieckiem nie mo偶na wchodzic. Aaaale.. Panowie po pierwsze rzucili si臋 na mnie po czym zwyzywali od "matek Polek , kt贸ra powinna i艣膰 dziecko usypiac do spania w domu", obrazili mnie, byli obrzydliwie chamscy. Oczywi艣cie pad艂o mn贸stwo epitetow w moj膮 stron臋... :( jeden by艂 bardzo agresywny-wrecz wyszed艂 za mn膮 na zewn膮trz i dalej na mnie krzycza艂... Po drugie, po interwencji kolegi kt贸ry spraw臋 przyj艣cia dziecka omawial wcze艣niej z pracownikami, zacz臋li si臋 wydzierac 偶e nie ma mo偶liwo艣ci wej艣cia z dzieckiem i co ja sobie my艣l臋,jak to ja jestem bardzo porabana, 偶e chce o takiej godzinie (20:05!!!) by膰 w tym miejscu z dzieckiem. Po trzecie gdyby kolega dosta艂 informacj臋, 偶e nie mo偶na przyj艣膰 z dzieckiem, to nie przyszliby艣my do tej knajpy. A tak膮 informacj臋 dosta艂 dwukrotnie... Da艂o si臋 to wszystko rozwi膮za膰 po ludzku. Ale tych trzech 艂ysych typ贸w mnie zwyzywalo, krzycza艂o na mnie i straszy艂o policj膮. Mocno przegi臋li. Mam nadziej臋, 偶e szefostwo wyci膮gnie konsekwencje z takiego traktowania klient贸w. ABSOLUTNIE NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!"

Oldsmobil
Fabian
09.02.2018

"Zdecydowanie nie polecam tego miejsca. Wst膮pili艣my ze znajomym do Oldsmobile Club popo艂udniem. Kiedy znajomy zamawia艂 brandy, sprzedawca za偶膮da艂 okazania dowodu osobistego. Kolega nie mia艂 go przy sobie (nie wzi膮艂 z domu portfela), wi臋c gdy wr贸ci艂 do stolika zadeklarowa艂em - b臋d膮c wyposa偶onym w dow贸d to偶samo艣ci - 偶e zaraz ja z艂o偶e zam贸wienie. Nim jednak zd膮偶y艂em sko艅czy膰 zapalonego papierosa przybieg艂 do nas bardzo bezczelny pracownik pokrzykuj膮c, 偶e mamy opu艣ci膰 lokal. W spos贸b niewyra录ny (mamrota艂, jakby by艂 pod wp艂ywem alkoholu) obra偶a艂 nas zwracaj膮c si臋 "ma艂olaty bez pieni臋dzy", "nie b臋dziecie tu sobie smrodzi膰", "won" i tym podobne. Taka sytuacja nie powinna absolutnie mie膰 miejsca; zostali艣my potraktowani obra录liwie, bezczelnie i przede wszystkim niesprawiedliwie. W 艣wietle powy偶szego, ka偶demu kto nie lubuje si臋 w chamstwie i prostackich odzywkach, odradzamy wizyt臋 w Oldsmobile Club. "

Afera Pub

25.01.2018

"Totalny brak organizacji. Zap艂acili艣my za rezerwacj臋, na miejscu okaza艂o si臋, 偶e zdublowali kilka rezerwacji i nie ma dla nas miejsc. Zaproponowane przez nich rozwi膮zanie mia艂o si臋 ni jak do tego za co zap艂acili艣my. NIE POLECAM!!!"

Coco Music Club
Rafa艂
11.01.2018

"娄wietne miejsce! Dobrze si臋 bawi艂em przez ca艂膮 noc."

CK Browar
ja
01.01.2017

"impreza sylwestrowa tragedia jedzenie jak w szpitalu,muzyka tylko dla nastolatk贸w nikomu starszemu niz 20 lat nie polecam tam zabawy noworocznej!!!!!"

Caf茅 R臋kawka
Zniesmaczeni
15.08.2016

"Pi臋kny niedzielny wiecz贸r, wychodz膮c z ko艣cio艂a chcieli艣my z m臋偶em usi膮艣膰 gdzie艣 na kawce. Kawiarnia wystr贸j ma naprawd臋 uroczy i zach臋caj膮cy, co nas - o biednych! - sk艂oni艂o, 偶eby tam zajrze膰. Akurat pech chcia艂, 偶e od razu po wej艣ciu musia艂am uda膰 si臋 do toalety, wi臋c poprosi艂am m臋偶a, 偶eby zaj膮艂 miejsce i z艂o偶y艂 zam贸wienie. Po wyj艣ciu pytam czy wszystko w porz膮dku i czy zam贸wione. Na co okazuje si臋, 偶e w lokalu nie da si臋 zap艂aci膰 kart膮 i trzeba i艣膰 do bankomatu. No to o.k., idziemy i zaraz wracamy, bo miejsce wygl膮da super. Ledwo wyszli艣my za drzwi wybiega za nami kobieta (nie wiem czy to w艂a艣cicielka, czy kto - ale z komentarzy wnioskuj臋, 偶e to ona) i krzyczy, 偶e na przysz艂o艣膰 to toaleta jest tylko dla klient贸w. Na co odpowiedzia艂am, 偶e zamierzali艣my w艂a艣nie i艣膰 do bankomatu po pieni膮dze i nimi zosta膰, co zreszt膮 s艂ysza艂a, bo sta艂a obok nas, ale po takim komentarzu na pewno nie wr贸cimy. P贸录niej okaza艂o si臋, ze pani nie by艂a 艂askawie udzieli膰 m臋偶owi 偶adnej informacji na temat tego, jakie kawy serwuj膮 i kt贸r膮 mog艂aby poleci膰. 炉a艂uj臋, 偶e nie mieli艣my w portfelu tych marnych 2 z艂, 偶eby zap艂aci膰 za toalet臋, bo pani膮 tylko to interesowa艂o, chocia偶 informacji o p艂atnej toalecie nie by艂o. Nigdy tam nie wr贸cimy i ka偶demu b臋dziemy odradza膰! Przeczytane komentarze utwierdzi艂y nas tylko, 偶e nasze wra偶enia na temat tego miejsca s膮 s艂uszne. Omijamy z daleka! Na szcz臋艣cie w Krakowie i na samym Podg贸rzu jest mn贸stwo innych, du偶o bardziej godnych polecenia miejsc."

Klub 拢ubu Dubu
rr
14.08.2016

"test"

Drukarnia Podgorze
Miros艂aw
03.08.2016

"NIE POLECAM! Moze i pub u g贸ry jest ok - dobre piwko i bardzo mi艂a obs艂uga, aleklub w podziemiu to tragedia. Za konsoleta siedzi dziewczynka, kt贸ra chyba jeszcze nawet nie zd膮偶y艂a uko艅czy膰 szko艂y i zamiast rozkr臋ci膰 imprez臋 chyba przychodzi tam podzieli膰 si臋 swoj膮 ulubion膮 niszow膮, nie znan膮 nikomu muzyk膮, nijak nie pasuj膮c膮 do ta艅ca. Parkiet jest wi臋c pusty. Du偶o nieprzyjemno艣ci spotka艂o nas r贸wnie偶 ze strony Pani manager, kt贸ra ca艂kowicie nie szanuje klienta, do ludzi zwraca si臋 ordynarnie i bezczelnie. Podsumowuj膮c klub nie nadaje si臋 do zabawy, a ju偶 na pewno do jakichkolwiek imprez okoliczno艣ciowych. Wielka szkoda, gdy偶 jeszcze rok temu w klubie mo偶na by艂o si臋 dobrze pobawi膰. "

Frantic
Wiktoria
22.07.2016

"Najgorszy club w Krakowie. Ochrona to buraki napompowane,zamiast m贸zgu u偶ywaj膮 si艂y. Jednego lej膮 we trzech no bo jeden nie da rady i to jeszcze osob臋 kt贸ra le偶y na ziemi.炉enada. A je偶eli zwracasz uwag臋 to kobiet臋 te偶 szarpi膮.Najgorsza knajpa w Krakowie.Napompowane pustaki z ptasiem m贸zgiem. "

Afera Pub
Igor
13.07.2016

"Zamiast w贸dki dostalismy z kumplem wod臋 z w贸dka. Jak poprosili艣my zeby otwarto przy nas nowa butelke to barman odpowiedzial "spierdalaj" :-) "

Cafe & Bar Kratka
mietek
08.07.2016

"ta blond barmaneczka jest jak r贸偶owy,s艂odki cukiereczek..."

Caf茅 R臋kawka
Kasia
13.05.2016

"Do R臋kawki chodz臋 od kilku lat. Bardzo lubi臋 to miejsce, rozumiem w艂a艣cicielki, kt贸re nalegaj膮 na zam贸wienie. To kawiarnia a nie park:))) Z przyjemno艣ci膮 wracam tam odpocz膮膰 i napi膰 si臋 dobrej kawy. Mam wra偶enie, 偶e jako spo艂ecze艅stwo lubimy narzeka膰, bez zrozumienia drugiej strony. :))"

Albo Tak
przemek
18.03.2016

"Super miejsce, super atmosfera, super klimat i du偶y wyb贸r piwek ;)"

Cafe & Bar Kratka
piotrek
04.02.2016

"co ty m贸wisz blond barmaneczka jest super,艣liczniutka i wogole,jesli wiesz o czym mowie;D"

Frantic
kasia
16.01.2016

"by艂am w Krakowie zaledwie kilka razy, ale uwa偶am, 偶e to najlepszy klub :) http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,8148"

Coco Music Club
Karolina
13.01.2016

"The best club in cracow! "