Kraków puby & kawiarenki opinie

spis lokali
opinie

Kraków to szeroki wybór pubów i kawiarenek. Nasz spis obejmuje 76 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego pubu lub kawiarenki. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Kraków. Czekamy na Wasze opinie!

Café Rękawka
Zniesmaczeni
15.08.2016

"Piękny niedzielny wieczór, wychodząc z kościoła chcieliśmy z mężem usiąść gdzieś na kawce. Kawiarnia wystrój ma naprawdę uroczy i zachęcający, co nas - o biednych! - skłoniło, żeby tam zajrzeć. Akurat pech chciał, że od razu po wejściu musiałam udać się do toalety, więc poprosiłam męża, żeby zajął miejsce i złożył zamówienie. Po wyjściu pytam czy wszystko w porządku i czy zamówione. Na co okazuje się, że w lokalu nie da się zapłacić kartą i trzeba iść do bankomatu. No to o.k., idziemy i zaraz wracamy, bo miejsce wygląda super. Ledwo wyszliśmy za drzwi wybiega za nami kobieta (nie wiem czy to właścicielka, czy kto - ale z komentarzy wnioskuję, że to ona) i krzyczy, że na przyszłość to toaleta jest tylko dla klientów. Na co odpowiedziałam, że zamierzaliśmy właśnie iść do bankomatu po pieniądze i nimi zostać, co zresztą słyszała, bo stała obok nas, ale po takim komentarzu na pewno nie wrócimy. Później okazało się, ze pani nie była łaskawie udzielić mężowi żadnej informacji na temat tego, jakie kawy serwują i którą mogłaby polecić. Żałuję, że nie mieliśmy w portfelu tych marnych 2 zł, żeby zapłacić za toaletę, bo panią tylko to interesowało, chociaż informacji o płatnej toalecie nie było. Nigdy tam nie wrócimy i każdemu będziemy odradzać! Przeczytane komentarze utwierdziły nas tylko, że nasze wrażenia na temat tego miejsca są słuszne. Omijamy z daleka! Na szczęście w Krakowie i na samym Podgórzu jest mnóstwo innych, dużo bardziej godnych polecenia miejsc."

Klub Łubu Dubu
rr
14.08.2016

"test"

Drukarnia Podgorze
Mirosław
03.08.2016

"NIE POLECAM! Moze i pub u góry jest ok - dobre piwko i bardzo miła obsługa, aleklub w podziemiu to tragedia. Za konsoleta siedzi dziewczynka, która chyba jeszcze nawet nie zdążyła ukończyć szkoły i zamiast rozkręcić imprezę chyba przychodzi tam podzielić się swoją ulubioną niszową, nie znaną nikomu muzyką, nijak nie pasującą do tańca. Parkiet jest więc pusty. Dużo nieprzyjemności spotkało nas również ze strony Pani manager, która całkowicie nie szanuje klienta, do ludzi zwraca się ordynarnie i bezczelnie. Podsumowując klub nie nadaje się do zabawy, a już na pewno do jakichkolwiek imprez okolicznościowych. Wielka szkoda, gdyż jeszcze rok temu w klubie można było się dobrze pobawić. "

Frantic
Wiktoria
22.07.2016

"Najgorszy club w Krakowie. Ochrona to buraki napompowane,zamiast mózgu używają siły. Jednego leją we trzech no bo jeden nie da rady i to jeszcze osobę która leży na ziemi.Żenada. A jeżeli zwracasz uwagę to kobietę też szarpią.Najgorsza knajpa w Krakowie.Napompowane pustaki z ptasiem mózgiem. "

Afera Pub
Igor
13.07.2016

"Zamiast wódki dostalismy z kumplem wodę z wódka. Jak poprosiliśmy zeby otwarto przy nas nowa butelke to barman odpowiedzial "spierdalaj" :-) "

Cafe & Bar Kratka
mietek
08.07.2016

"ta blond barmaneczka jest jak różowy,słodki cukiereczek..."

Café Rękawka
Kasia
13.05.2016

"Do Rękawki chodzę od kilku lat. Bardzo lubię to miejsce, rozumiem właścicielki, które nalegają na zamówienie. To kawiarnia a nie park:))) Z przyjemnością wracam tam odpocząć i napić się dobrej kawy. Mam wrażenie, że jako społeczeństwo lubimy narzekać, bez zrozumienia drugiej strony. :))"

Albo Tak
przemek
18.03.2016

"Super miejsce, super atmosfera, super klimat i duży wybór piwek ;)"

Cafe & Bar Kratka
piotrek
04.02.2016

"co ty mówisz blond barmaneczka jest super,śliczniutka i wogole,jesli wiesz o czym mowie;D"

Frantic
kasia
16.01.2016

"byłam w Krakowie zaledwie kilka razy, ale uważam, że to najlepszy klub :) http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,8148"

Coco Music Club
Karolina
13.01.2016

"The best club in cracow! "

Coco Music Club
Karolina
13.01.2016

"The best club in cracow! "

Coco Music Club
Karolina
13.01.2016

"The best club in cracow! "

Coco Music Club
Karolina
13.01.2016

""

Coco Music Club
Marcin
13.01.2016

"Moim zdaniem najlepszy klub w Krakowie !!!"

Coco Music Club
karolina
12.01.2016

""

Coco Music Club
Jakubek
12.01.2016

"Najlepszy klub w mieście"

Coco Music Club
Kuba
12.01.2016

"Najlepszy klub muzyczny w Krakowie ! Polecam ! Polecam i jeszcze raz Polecam ! "

Coco Music Club
Dominika
12.01.2016

"Najlepszy klub z jakim byłam! "

Coco Music Club
Karolina
05.01.2016

"Najlepsze miejsce! :)"

Coco Music Club
Marta
05.01.2016

"Klub najlepszy z najlepszych ! "

Coco Music Club
Krystian
04.01.2016

"The best!"

Coco Music Club
Adam
31.12.2015

"The best club in whole city!"

Afera Pub
Dominika
29.12.2015

"Bramkarze stanęli w obronie anglika, który uderzył z pięści moją siostrę, gdy kazała mu wyjść z damskiej ubikacji i przymknęła mu drzwi od kabiny gdy pokazywał swoje przyrodzenie i pytał: "nigdy fiu... nie widziałaś?". Kiedy siostra mu oddała i w furii go wyprowadziła z łazienki (był chyba w lekkim szoku) dostało się naszej grupie. Radzę zatrudniać ludzi z mózgiem większym od orzecha włoskiego."

Shakers
Max
01.12.2015

"Klub, w którym ochroniarze biją obcokrajowców o ciemnej karnacji. Rasiści. "