Kraków hotele opinie

spis hoteli 1 2
opinie

Kraków to szeroki wybór hoteli i apartamentów. Nasz spis obejmuje 156 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego hotelu czy apartamentu. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Kraków. Czekamy na Wasze opinie!

Schronisko Młodzieżowe Oleandry
Beata
25.08.2016

"Znajomi, którzy ostatnio tu nocowali powiedzieli, że wszystko uległo zmianie na lepsze, więc po paru latach sama musiałam się o tym przekonać. I rzeczywiście, nie tylko poprawił się standard, ale przede wszystkim SMO stało się spokojnym miejscem na nocleg (bez imprez za ścianą). "

Schronisko Młodzieżowe Oleandry
Paweł
24.08.2016

"Fajna lokalizacja, w samym centrum, a cicho i spokojnie, standard naprawdę całkiem dobry."

Hotel Studencki Nawojka
Peer
25.08.2015

"Budynek od zewnątrz czysty. Wnętrza to lata 30. XX wieku remontowane nieudolnie kilka razy. Poranny zapach z kuchni ciągnący się korytarzem. Zniszczony brodzik pod prysznicem. Lustro mało czytelna czyt. porysowane. Łóżka i wyposażenie - wczesne lata 90. XX wieku. Oryginalna podłoga (zniszczona) z lat 30. XX wieku. Przy każdym wyjściu z hotelu należy zostawiać klucz na recepcji. Ale na wizytę pani sprzątaczki nie ma co liczyć."

Hotel Apis
Paweł
24.05.2015

"Super łazienki i dobra kuchnia! Polecam"

Hotel Royal
turystka
03.03.2015

"sniadanie w cenie pokoju, czysto, przytulnie. Bardzo pomocna obsługa. Plusem jest też to, że hotel royal jest w centrum Krakowa, obok Wawelu"

Pokoje Goscinne Korona
bartek
23.02.2015

"kicha ten hotel juz napewno nie zatrzymam sie tam,ceny sugerowane do pokoju masakryczne przyjecie przez recepcje tez daje duzo do zyczenia!gdzie jest dyrektor tego hotelu zeby pozwalał zwykłemu recepcjoniście uwazac sie za kierownika?jeszcze tak beszczelnego gbura nie spotkalem jak ten facet.powodzenia dla hotelu"

Hotel Wanda
romi
14.12.2014

"Był super"

Pokoje Goscinne Korona
aga
03.12.2014

"nie polecam brod smrod i niewarte tych pieniędzy!!!"

Good Bye Lenin Hostel
Maliki
17.06.2013

"Najlepszy hotel w okolicy. Wysoki standard i niskie ceny, polecam"

Good Bye Lenin Hostel
Zefir KazimierzD
22.02.2013

" fb avatar Jeśli szukacie miejsca, w którym chcecie odpocząć po dniu ciągłego podróżowania GORĄCO POLECAM!! Personel bardzo kulturalny, wszystko zadbane, przede wszystkim czyste. Pokoje sześcioosobowe trochę ciasne ale da się wytrzymać. Pozdrawiam :)"

Patria
KrYśA
15.10.2012

"Ja nie polecam!!! Standard bardzo niski jak na ich ceny. Nie odświeżone pokoje, wszędzie kurz. I duchota, bo od miesięcy nikt tam nie otwierał okien. W śniadaniu były włosy i inne dziwne śmieci. "

Hotel Junior Krakus
Marek
12.09.2012

"Fajne, spokojne miejsce na nocleg w Krakowie. Z dojazdem autobusem też nie ma problemu. Warto po całodniowym zwiedzaniu przenocować tu."

Sheraton Kraków Hotel
Natalia
06.09.2012

"z tego, co tu napisaliście wynika, że jednak hotel fajny.. Jeżeli przyjęłi by mnie na prakty byłoby fajnie... Ah, musze napisać.. Może z kimś z tego forum się spotkam xP... Jak by co, to mój email: nimfanati@wp.pl"

Trzy Kafki
Jan
12.08.2012

"Byliśmy w 2009 i jedziemy teraz Hostel w dobrym miejscu, obsługa miła i potrafi coś doradzić warunki: czysto i schludnie + ręczniki czego brakuje nad polskim w pensjonatach, cena bardzo rozsądna dlatego jedziemy w najbliższy week end, podróżujemy dużo po Europie i trochę po Maroku"

Hotel Justyna
iwona
05.07.2012

"Standard hotelu troszkę odbiega od ilości gwiazdek.Czysto, miło ,ale komunistycznie.Obsługa w recepcji miła i kompetentna, gorzej z restauracją.Mąż mój(cudzoziemiec) miał spore problemy z dogadaniem się z kelnerem (blądynem) nieznającym języka angielskiego .W tych czasach znajomość chociaż jednego języka obcego w hotelu 4 gwiazdkowym powinno być standardem. "

Hotel Ascot
Tom
11.06.2012

"Byłem, widziałem, spałem i jadłem. Nic lepszego nie mogło mi się trafić. Wszędzie blisko, pokoje czyste, śniadanie super, obsługa miła. Polecam!"

Dom pod Lasem Glichów
Joziodyzio
17.11.2011

"i znowu zapraszamy na sylwestra do Lesniakowki !!!!!"

Hotel Studencki Żaczek
Lola
23.10.2011

"Nocowałam w Zaczku jestem pod wrażeniem jest całkiem fajnie."

Abel
patrycja
18.10.2011

"bardzo klimatyczne miejsce.Miła obsługa.Świetna lokalizacja:)"

Apartamenty Grodzka
GOŚĆ
05.10.2011

"W pokoju nie dało się spać, hałas z rynku i pubu do wczesnych godzin rannych. Kanapa rozkładana dla dzieci- w rozsypce, beznadziejna pościel. Łóżko małżeńskie zbite z desek. Nikt nie wyrzucał nawet śmieci, na klatce schodowej siedzieli pijacy. Niestety zwabiły nas dobrze zrobione zdjęcia. "

Pink Panthers Hostel
Witek
23.09.2011

"Już po samym przeczytaniu tekstu o hostelu, koniecznie muszę się tu nie tylko przenocować, ale i wspólnie poimprezować!"

Old Town Hostel
Justyna
11.08.2011

"Old Town Hostel is like a home. Nice, cheap. Hostel is located in heart old town. It has got very kind and helpful staff. I recommend it. "

Flamingo Hostel
Natasza
21.07.2011

"Fantastyczne miejsce, świetne dziewczyny w recepcji, lokalizacja topowa! Napewno wrócę!"

Hotel Studencki Piast
Dariusz z Elbląga
24.06.2011

"Bardzo fajny hotel, niedrogi jak na Stołeczne, Królesko Cesarskie Miasto Kraków, niedaleko Starego Miasta, obsługa bardzo miła i pomocna turystom, w hotelu jest czysto, schludnie. "

Hotel Royal
hanna
28.05.2011

"miła obsługa sprzątająca,bardzo pomocna.pokoje dobrze posprzątane,natomiast co do recepcji to jest mało zorganizowana oraz nie profesjonalna,wydaje mi sie ze dyrektor hotelu był pod wpływem alkoholu"