Kraków sklepy opinie

spis sklepów
opinie

Kraków to szeroki wybór sklepów. Nasz spis obejmuje 42 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego sklepu. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Kraków. Czekamy na Wasze opinie!

Diesel
Krzysiek
on 03.02.2017

"Sklep jest rewelacyjny!!!!! Mają tam masę dobrego towaru. Przestańcie pisać bzdury obsługa jest przesympatyczna. Napewno zawitam tam jeszcze nie raz. Szczerze polecam wszystkim to miejsce ;)"

Carrefour
Jakub
on 01.01.2017

"Witam dzisiaj o godzinie 00:55 chcialem kupic chleb niestety zastalem go starego i zgnitego ekspedientka stwierdzila ze to nie jest jej sprawa i jak mi nie pasuje to mam nie kupywac.Ze ona tylko stoi za jasa na nocce zrobilem 2 zdjecia i powiedzialem ze jak ten chleb co kupilem bedzie zgnity i caly zielony to bd trzeba zglosic to gdzies dalej do WSZYSTKICH KTORZY TAM ROBIA ZAKUPY ODRADZAM I BIE ZYCZE NIKOMU TAKIEJ SYTUACJI."

Fama
Magda
on 09.11.2016

"Też się zastanawiam, czy FAMA jeszcze istnieje. Świetne ubrania, zwłaszcza płaszcze."

Fama
Monika
on 16.10.2016

"Super sklep. Do tej pory mam kilka super rzeczy. Tylko właśnie od kilku lat nie mogę ich namierzyć. Czy Fama jeszcze działa?"

House of Albums
Aga
on 21.09.2016

"Niestety, ale tej księgarni już nie ma :("

House of Albums
Aga
on 21.09.2016

"Niestety, ale tej księgarni już nie ma :("

Carrefour
Arkadiusz
on 26.02.2016

"Witam. Totalnie odradzam zakupy w tym molochu. Za każdym razem gdy robię tam zakupy coś się nie zgadza na paragonie. Ceny że sklepu z cenami przy kasie. Oczywiście zawsze twierdzą że musiała nastąpić pomyłka. Wczoraj nastapilo apogeum wszystkiego. Kupowałem 10 szt Pepsi max cena 6,99 za 2x2l przy kasie oczywiście 4,99 za sztukę. Chciałem aby mi sprzedali oczywiście w cenie promocyjnej,ale bez rezultatu. Kierowniczka z działu napojów nie zgodziła się podać nazwiska, więc nie ma na kogo skargi napisać. Totalne dno. Niepolecam. "

High Fidelity
Michał
on 12.12.2015

"Nie jest to miejsce dla wszystkich, lecz jeśli szanujesz czarne płyty i znajdziesz wspólny język z właścicielem znajdziesz tam płyty z rock, jazz (głównie) i wiele wiele więcej! Właściciel ma naprawdę obszerną wiedzę na temat wydań, no i oczywiście na temat samych zespołów i artystów - ile ciekawych rzeczy możesz się dowiedzieć podczas takiej jednej wizyty! Same płyty są w stanie bardzo dobrym, a ceny wprost proporcjonalne do wydania i kondycji - uczciwe i z pewnością lepsze niż np na Placu Nowym tuż obok. Zdecydowane "must see" dla zajawionych osób odwiedzających Kraków. :)"

Alma
Karolcia
on 09.06.2015

"To mają być delikatesy? ceny może pasują, ale jakość niektórych produktów zostawia wiele do życzenia :/ nieświeże wędliny, naszprycowane konserwantami, tak samo ich produkty food&joy nie należą do zdrowych, mimo że tak je reklamują"

Alma
Weronika
on 03.06.2015

"Zdecydowanie nie polecam!! Ryby są nieświeże a kosztują fortunę! Wędliny zielenieją! Ceny kosmos a jakość do bani!"

Alma
Weronika
on 03.06.2015

"Zdecydowanie nie polecam!! Ryby są nieświeże a kosztują fortunę! Wędliny zielenieją! Ceny kosmos a jakość do bani!"

High Fidelity
Tomek
on 23.05.2015

"psychol i tyle w temacie"

Alma
tadeq
on 17.01.2015

"dział z RYBAMI masakra w tzw. III świecie są wyższe standardy"

Alma
tadeq
on 17.01.2015

"dział z RYBAMI masakra w tzw. III świecie są wyższe standardy"

High Fidelity
Marek
on 13.01.2015

"Miejsce naprawdę magiczne, a to, ze właściciel ma swoje wymagania, to tylko dobrze o nim świadczy. To nie jest stragan z marchewką, tylko miejsce spotkań fanów muzyki i płyt. Owszem - trzeba włożyć nieco wysiłku w zdobycie zaufania właściciela, ale naprawdę - warto! A kto chce iść na łatwiznę niech idzie do M1 - tam też są płyty."

Herbaty Świata Akso
Monika
on 03.12.2014

"Od lat kupuję tutaj herbatę na różne okazje. Jakość tej herbaty jest nieporównywalnie lepsza od tych oferowanych przez sklepy w galeriach itp. POLECAM z całego serca! "

Galeria Kazimierz
Gość
on 01.12.2014

"NIE POLECAM! Nieuprzejma atmosfera, ochrona nie potrafi grzecznie odpowiadać na pytania klientów. Nigdy tam nie wrócę. Galeria Krakowska oraz Bonarka są przyjaźniej nastawione do klientów oraz mają o wiele więcej do zaoferowania. "

Carrefour
michał
on 20.11.2014

"witam SKLEP carrefour PLAZA KRAKÓW Po prostu dno zero dobrej obsługi ceny pomieszane !!!! a do teko nie da się cukierków zważyć po 20:30 bo niema nikogo i wszyscy maja to w dupie zęby zważyć tak dosłownie mi powiedzieli cytuje "Niemam czasu ważyć ma PAN PECHA " I tak jest zawsze Po Prostu skandal po Całości a 2 towar na wagę cukierki i ciastka się marnują !!!!!! "

Alma
Renia
on 09.11.2014

"pracowalam na 2 obiektach almy glerja Kazimierz i na ul Kościuszki w Krakowie i powiem tak ceny może są nie na kieszeń wszystkich ale atmosfera pracy jest bardzo fajna kierownictwo wspanile pani dyrektor z Kościuszki pani Ania jest fantastyczna jak i reszta kierownictwa dziękuje ślicznie i na galeri Kazimierz tez bardzo dziękuje całemu kierownictwu za miła współpracę i pozdrawiam serdecznie panią Agatke i Dominika 😊"

Galeria Kazimierz
Cecylia
on 16.07.2014

"Jak dla mnie Galeria Kraków to świetne miejsce. Nie ma tłoku i hałasu jak w Galerii Krakowskiej i nie jest tak daleko od centrum jak Bonarka czy Bronowice. Fajne kino, Alma, ciekawe sklepy. Jakoś tak przytulnie. Czasami jak idę oddawać krew na Rzeźniczą, to tam zachodzę."

EMPiK

on 15.07.2014

"tere fere już nie ma empiku na Rynku"

Alma
violetta
on 02.07.2014

"obsługa jest na wysokim poziomie"

High Fidelity
Paweł
on 13.03.2014

"Jestem tam po pierwszym zakupie paru płyt i z całą pewnością mogę polecić go wszystkim miłośnikom winyli i muzyki w ogóle. Bardzo podobało mi się, że nie pozwala dotykać winyli (to a propos poprzednich wpisów), bo to tak delikatne i subiektywnie oceniane przedmioty, że przynajmniej mam pewność, że ich jakość jest taka jak sprzedający zapewnia (kupuję jeszcze czasem winyle na eBay i już przestałem na Allegro, bo notorycznie jako EX/NM miałem śmieci nie nadające się do odsłuchu). Dodam jeszcze drugi przykład - kupiłem kilka płyt na Joselewicza i tam można samemu przeglądać, dotykać i z ich jakości (a zwłaszcza z ceny w porównaniu do jakości) byłem bardzo niezadowolony. Niektóre płyty, które nieopatrznie zakupiłem na Joselewicza mam teraz kolekcjonersko, bo do odsłuchu się nie nadają. Na Podbrzeziu jest inaczej: widzę jakość i dbałość, ale też coś czego żadne skejt czy metalowiec sprzedający winyle w swojej kanciapie nigdy nie pojmie - wiedza i pasja. Trochę się bałem tego pana sprzedającego na początku, bo faktycznie jest trudny, ale szybko złapaliśmy wspólny język ze względu na miłość do muzyki. Czym byłem pozytywnie zaskoczony - o co praktycznie nie spytałem, to było. Na aukcjach i w sklepach tak nie ma. Druga rzecz, znał te rzeczy z odsłuchu, a przedział gatunków był szeroki; znał dyskografie zespołów, a gdy czegoś nie wiedział, to sięgał do encyklopedii rocka i innych (!). Wow. Nie starał mi się też wciśnąć na siłę niczego, informował, że to jest wydanie yugo i jest gorsze, a to ZSRR jeszcze gorsze. Opowiadał historie związane z niektórymi płytami. Uważam, że w ten sposób zyska każdego fana winyli, który nie pozuje bo winyle teraz modne, tylko kocha muzykę. Ostatni taki sklep, gdzie można było spędzić godzinę na rozmowach o muzyce i zawsze wyjść z jakąś płytą, to był Bad Taste na Kremerowskiej, którego już nie ma. PLUSY: wybór, jakość, cena adekwatna do wydania, wiedza, pasja, klimat ;) MINUSY: czasem widziałem zamknięte w godzinach, w których powinno być otwarte i może - ale czepiam się bardzo - brak płatności kartą. Polecam, zwłaszcza tym, którzy są już zniechęceni pseudoantykwariatami i skandalicznymi EX-ami z aukcji."

Alma
eve
on 10.02.2014

"Najlepsza oliwa z oliwek extra virgin Frantoi Cutrera. Najsłynniejszy ekspert w dziedzinie oliw - Marco Oreggia, w swoim przewodniku Guida Flos Olei uznał oliwę Primo Frantoi Cutrera jako najlepszą oliwę na świecie. Wybrał ją spośród 600 innych oliw, 40 krajów .Najlepsza oliwa z oliwek extra virgin. link: http://doppio.com.pl/oliwa.htm "

Carrefour
ewa
on 22.05.2013

"największe dziadostwo jest w Tesco na Wielickiej kierowniczka działu kas Monia po szkole podstawowej.To chluba firmy brawo brawo każda mądrzejsza kasjerka od kierowniczki ma przekichane chyba że umie się podlizywać jak jej koleżanka Ewa D. "