Kraków sklepy opinie

spis sklep贸w
opinie

Kraków to szeroki wyb贸r sklep贸w. Nasz spis obejmuje 42 z nich. Je艣li chcia艂by艣 wyrazi膰 si臋 na temat kt贸rego艣 z nich, wystarczy, 偶e odnajdziesz odpowiedni膮 podstron臋 w naszym serwisie, odnosz膮c膮 si臋 do danego sklepu. Tam mo偶esz zamie艣ci膰 sw贸j komentarz i razem z nami tworzy膰 wizerunek takiego miasta, jak Kraków. Czekamy na Wasze opinie!

High Fidelity
Rozzy
on 11.09.2017

"Polecam, znakomite miejsce. Tylko dla ludzi szanuj膮cych p艂yty, kulturalnych i uprzejmych. Nie by艂em tam pierwszy raz, nie kupi艂em jednej p艂yty a wiele. Ceny przyst臋pne. Ka偶dy vinylomaniak znajdzie z w艂a艣cicielem wsp贸lny j臋zyk. Jak kto艣 szuka "sklepu" to zapraszam do Saturna czy innego Media Marktu. To jest miejsce dla mi艂o艣nik贸w muzyki i p艂yt. I to nale偶y mie膰 w g艂owie id膮c tam po raz pierwszy. "

High Fidelity
Zuza
on 16.06.2017

"Fantastyczne miejsce! Ogromny wyb贸r, przyst臋pne ceny, 艣wietny klimat. W艂a艣ciciel u艣miechni臋ty i pomocny, czu膰 偶e zna si臋 na rzeczy, a muzyka to jego pasja, a nie tylko praca. Po wizycie w kilku innych sklepach, dopiero tu znalaz艂am to, czego szuka艂am. Na pewno zajrz臋 tu znowu."

Carrefour
Klient
on 21.02.2017

"Kiszka, dziadostwo i lekcewa偶enie klienta. Zrobili dziady promocje na dyski (reklama w TV - tylko po co ?) i dali na wielki hiper market 8 sztuk kt贸re sprzeda艂y si臋 w 7 minut po otwarciu molocha. 炉enada jak mo偶na robi膰 takie zam贸wienia pod promocje, handlowiec/marketingowiec to jaki艣 pustak kt贸ry ma za nic klient贸w. Zmie艅cie has艂a reklamowe na "Mamy Was gdzie艣" lub "Nic nie dostaniecie""

Diesel
Krzysiek
on 03.02.2017

"Sklep jest rewelacyjny!!!!! Maj膮 tam mas臋 dobrego towaru. Przesta艅cie pisa膰 bzdury obs艂uga jest przesympatyczna. Napewno zawitam tam jeszcze nie raz. Szczerze polecam wszystkim to miejsce ;)"

Carrefour
Jakub
on 01.01.2017

"Witam dzisiaj o godzinie 00:55 chcialem kupic chleb niestety zastalem go starego i zgnitego ekspedientka stwierdzila ze to nie jest jej sprawa i jak mi nie pasuje to mam nie kupywac.Ze ona tylko stoi za jasa na nocce zrobilem 2 zdjecia i powiedzialem ze jak ten chleb co kupilem bedzie zgnity i caly zielony to bd trzeba zglosic to gdzies dalej do WSZYSTKICH KTORZY TAM ROBIA ZAKUPY ODRADZAM I BIE ZYCZE NIKOMU TAKIEJ SYTUACJI."

Fama
Magda
on 09.11.2016

"Te偶 si臋 zastanawiam, czy FAMA jeszcze istnieje. 娄wietne ubrania, zw艂aszcza p艂aszcze."

Fama
Monika
on 16.10.2016

"Super sklep. Do tej pory mam kilka super rzeczy. Tylko w艂a艣nie od kilku lat nie mog臋 ich namierzy膰. Czy Fama jeszcze dzia艂a?"

House of Albums
Aga
on 21.09.2016

"Niestety, ale tej ksi臋garni ju偶 nie ma :("

House of Albums
Aga
on 21.09.2016

"Niestety, ale tej ksi臋garni ju偶 nie ma :("

Carrefour
Arkadiusz
on 26.02.2016

"Witam. Totalnie odradzam zakupy w tym molochu. Za ka偶dym razem gdy robi臋 tam zakupy co艣 si臋 nie zgadza na paragonie. Ceny 偶e sklepu z cenami przy kasie. Oczywi艣cie zawsze twierdz膮 偶e musia艂a nast膮pi膰 pomy艂ka. Wczoraj nastapilo apogeum wszystkiego. Kupowa艂em 10 szt Pepsi max cena 6,99 za 2x2l przy kasie oczywi艣cie 4,99 za sztuk臋. Chcia艂em aby mi sprzedali oczywi艣cie w cenie promocyjnej,ale bez rezultatu. Kierowniczka z dzia艂u napoj贸w nie zgodzi艂a si臋 poda膰 nazwiska, wi臋c nie ma na kogo skargi napisa膰. Totalne dno. Niepolecam. "

High Fidelity
Micha艂
on 12.12.2015

"Nie jest to miejsce dla wszystkich, lecz je艣li szanujesz czarne p艂yty i znajdziesz wsp贸lny j臋zyk z w艂a艣cicielem znajdziesz tam p艂yty z rock, jazz (g艂贸wnie) i wiele wiele wi臋cej! W艂a艣ciciel ma naprawd臋 obszern膮 wiedz臋 na temat wyda艅, no i oczywi艣cie na temat samych zespo艂贸w i artyst贸w - ile ciekawych rzeczy mo偶esz si臋 dowiedzie膰 podczas takiej jednej wizyty! Same p艂yty s膮 w stanie bardzo dobrym, a ceny wprost proporcjonalne do wydania i kondycji - uczciwe i z pewno艣ci膮 lepsze ni偶 np na Placu Nowym tu偶 obok. Zdecydowane "must see" dla zajawionych os贸b odwiedzaj膮cych Krak贸w. :)"

Alma
Karolcia
on 09.06.2015

"To maj膮 by膰 delikatesy? ceny mo偶e pasuj膮, ale jako艣膰 niekt贸rych produkt贸w zostawia wiele do 偶yczenia :/ nie艣wie偶e w臋dliny, naszprycowane konserwantami, tak samo ich produkty food&joy nie nale偶膮 do zdrowych, mimo 偶e tak je reklamuj膮"

Alma
Weronika
on 03.06.2015

"Zdecydowanie nie polecam!! Ryby s膮 nie艣wie偶e a kosztuj膮 fortun臋! W臋dliny zieleniej膮! Ceny kosmos a jako艣膰 do bani!"

Alma
Weronika
on 03.06.2015

"Zdecydowanie nie polecam!! Ryby s膮 nie艣wie偶e a kosztuj膮 fortun臋! W臋dliny zieleniej膮! Ceny kosmos a jako艣膰 do bani!"

High Fidelity
Tomek
on 23.05.2015

"psychol i tyle w temacie"

Alma
tadeq
on 17.01.2015

"dzia艂 z RYBAMI masakra w tzw. III 艣wiecie s膮 wy偶sze standardy"

Alma
tadeq
on 17.01.2015

"dzia艂 z RYBAMI masakra w tzw. III 艣wiecie s膮 wy偶sze standardy"

High Fidelity
Marek
on 13.01.2015

"Miejsce naprawd臋 magiczne, a to, ze w艂a艣ciciel ma swoje wymagania, to tylko dobrze o nim 艣wiadczy. To nie jest stragan z marchewk膮, tylko miejsce spotka艅 fan贸w muzyki i p艂yt. Owszem - trzeba w艂o偶y膰 nieco wysi艂ku w zdobycie zaufania w艂a艣ciciela, ale naprawd臋 - warto! A kto chce i艣膰 na 艂atwizn臋 niech idzie do M1 - tam te偶 s膮 p艂yty."

Herbaty 娄wiata Akso
Monika
on 03.12.2014

"Od lat kupuj臋 tutaj herbat臋 na r贸偶ne okazje. Jako艣膰 tej herbaty jest niepor贸wnywalnie lepsza od tych oferowanych przez sklepy w galeriach itp. POLECAM z ca艂ego serca! "

Galeria Kazimierz
Go艣膰
on 01.12.2014

"NIE POLECAM! Nieuprzejma atmosfera, ochrona nie potrafi grzecznie odpowiada膰 na pytania klient贸w. Nigdy tam nie wr贸c臋. Galeria Krakowska oraz Bonarka s膮 przyja录niej nastawione do klient贸w oraz maj膮 o wiele wi臋cej do zaoferowania. "

Carrefour
micha艂
on 20.11.2014

"witam SKLEP carrefour PLAZA KRAK脫W Po prostu dno zero dobrej obs艂ugi ceny pomieszane !!!! a do teko nie da si臋 cukierk贸w zwa偶y膰 po 20:30 bo niema nikogo i wszyscy maja to w dupie z臋by zwa偶y膰 tak dos艂ownie mi powiedzieli cytuje "Niemam czasu wa偶y膰 ma PAN PECHA " I tak jest zawsze Po Prostu skandal po Ca艂o艣ci a 2 towar na wag臋 cukierki i ciastka si臋 marnuj膮 !!!!!! "

Alma
Renia
on 09.11.2014

"pracowalam na 2 obiektach almy glerja Kazimierz i na ul Ko艣ciuszki w Krakowie i powiem tak ceny mo偶e s膮 nie na kiesze艅 wszystkich ale atmosfera pracy jest bardzo fajna kierownictwo wspanile pani dyrektor z Ko艣ciuszki pani Ania jest fantastyczna jak i reszta kierownictwa dzi臋kuje 艣licznie i na galeri Kazimierz tez bardzo dzi臋kuje ca艂emu kierownictwu za mi艂a wsp贸艂prac臋 i pozdrawiam serdecznie pani膮 Agatke i Dominika 😊"

Galeria Kazimierz
Cecylia
on 16.07.2014

"Jak dla mnie Galeria Krak贸w to 艣wietne miejsce. Nie ma t艂oku i ha艂asu jak w Galerii Krakowskiej i nie jest tak daleko od centrum jak Bonarka czy Bronowice. Fajne kino, Alma, ciekawe sklepy. Jako艣 tak przytulnie. Czasami jak id臋 oddawa膰 krew na Rze录nicz膮, to tam zachodz臋."

EMPiK

on 15.07.2014

"tere fere ju偶 nie ma empiku na Rynku"

Alma
violetta
on 02.07.2014

"obs艂uga jest na wysokim poziomie"