Kraków rozrywka opinie

spis atrakcji
opinie

Kraków to szeroki wyb贸r miejsc rozrywki. Nasz spis obejmuje 36 z nich. Je艣li chcia艂by艣 wyrazi膰 si臋 na temat kt贸rego艣 z nich, wystarczy, 偶e odnajdziesz odpowiedni膮 podstron臋 w naszym serwisie, odnosz膮c膮 si臋 do danego miejsca rozrywki. Tam mo偶esz zamie艣ci膰 sw贸j komentarz i razem z nami tworzy膰 wizerunek takiego miasta, jak Kraków. Czekamy na Wasze opinie!

Krakow Pinball Museum
Mirek
on 26.01.2017

"Wprawdzie teraz jest jedno piwo, ale za to 50 flipper贸w!"

Krakow Zoo
Alicja
on 01.01.2017

"W dniu 01 stycznia wybra艂am si臋 z m臋偶em do zoo. Zoo uwielbiam, ale szokiem dla mnie by艂a cena za parking (naprawd臋 wysoka) p艂atna tylko got贸wk膮. Zgadzam si臋 z poprzednimi opiniami: brak mo偶liwo艣ci p艂acenia kart膮 jest w dzisiejszych czasach nie do uwierzenia ! Mieli艣my niestety tylko banknot 100 z艂otowy i 偶adnej mo偶liwo艣ci jego tam rozmienienia, bo automat biletowy nie przyjmuje takiej kwoty. My艣l臋 , 偶e najwy偶szy czas to zmieni膰"

Park Wodny
Ewa
on 02.05.2016

"Niestety tak jak kole偶anka Anika do艣wiadczy艂am bardzo niemi艂ego uderzenia podczas zjazdu z czerwonej rury. Uwa偶am, 偶e jest ona bardzo niebezpieczna i mo偶e powodowa膰 powa偶ny uraz g艂owy. Ratownicy bardzo nieprofesjonalni i gburowaci nawet niekt贸rzy nie podadz膮 pi艂ki jak wyleci poza basen.Nic zaanga偶owania w prace, jakby 艂ask臋 robili 偶e tam s膮.Przez mo偶liwo艣膰 jedzenia na basenie porozrzucane s膮 resztki jedzenia wi臋c trzeba uwa偶a膰 jak si臋 chodzi. Cena za wysoka do jako艣ci. "

Krakow Pinball Museum
Radek
on 02.03.2016

"Ostatnio dodali par臋 nowych maszyn, wi臋c oferta wzdogaci艂a si臋 jeszcze bardziej. I bardzo dobrze!"

Park Wodny
Eryk
on 10.01.2016

"Wszstko fajne i te nowe rury s膮 super najbardziej podoba艂 mi si臋 twister jest szybki i ma d录wi臋ki i 艣wiat艂a by艂em na wszystkich zewn臋trznych rurach opr贸cz nitro no i spiit fayer jest od 12 lat j膮 mam 9 lat i zjecha艂em i nic mi si臋 nie sta艂o poleca艂 przychodzi膰 przed 9:00 bo du偶o taniej POLECAM!!! Ps. Te ograniczenia wiekowe s膮 za wysokie"

Park Wodny
Eryk
on 10.01.2016

"Wszstko fajne i te nowe rury s膮 super najbardziej podoba艂 mi si臋 twister jest szybki i ma d录wi臋ki i 艣wiat艂a by艂em na wszystkich zewn臋trznych rurach opr贸cz nitro no i spiit fayer jest od 12 lat j膮 mam 9 lat i zjecha艂em i nic mi si臋 nie sta艂o poleca艂 przychodzi膰 przed 9:00 bo du偶o taniej POLECAM!!! Ps. Te ograniczenia wiekowe s膮 za wysokie"

Park Wodny
Eryk
on 10.01.2016

""

Park Wodny
M.
on 27.12.2015

"Fatalna obs艂uga, zbyt zimna woda. Zadowalaj膮ca ilo艣膰 basen贸w dla dzieci, cho膰 nie odbiega od innych park贸w wodnych. Dla mnie przereklamowany obiekt. Zje偶d偶alnie nie s膮 w pe艂ni bezpieczne, m膮偶 rozci膮艂 r臋k臋 podczas zjazu. Obs艂uga nie zamkn臋艂a zje偶d偶alni oraz zignorowa艂a ca艂kowicie ten fakt. Wra偶enia z zak艂adania szw贸w na pogotowiu "bezcenne". Nie polecam "

Park Wodny
Anika
on 13.11.2015

"UWAGA! Super nowa zje偶d偶alnia, ta z samej g贸ry z efektami d录wi臋kowymi, nie mi艂o "wali po g艂owie" w po艂owie zjazdu! A偶 lekko mnie za膰mi艂o! Mam tylko 164 cm wzrostu! UWAGA wy偶si! Radz臋 zje偶d偶a膰 le偶膮c na plecach, ale to nie mi艂e ze wzgl臋du na szybko艣膰 i brak widok贸w :-)"

Krakow Zoo
utylizator
on 19.09.2015

"Jakim trzeba by膰 gamoniem, 偶eby wystawia膰 zoo opini臋 w pryzmacie samego parkingu... Jaki durniem trzeba by膰, 偶eby w weekend parkowa膰 przy zoo... Im mniej takich sfrustrowanych 膰vok贸w na terenie zoo, tym lepiej. "

Krakow Zoo
Maria
on 23.08.2015

"Totalna pora偶ka i kompromitacja. Zmarnowane niedzielne po艂udnie. Ca艂kowity brak organizacji na parkingu, kt贸ry kosztuje 15zl. Ca艂y parking si臋 zamordowa艂. Nie by艂o mo偶liwo艣ci wjazdu ani wyjazdu bez uprzedniego ostania w pot臋偶nym korku. Nie by艂o nikogo by poinformowa艂 czy jakiekolwiek miejsca na parkingu s膮 wolne oraz w jakim sektorze. Nie wspominam juz nawet o 40 minutach straconych w korku by w og贸le dojecha膰 pod t膮 艣mieszna zwirownie zwana szumnie parkingiem oraz kolejnymi 40 minutami by z niego wyjecha膰. Brak mo偶liwo艣ci by doj艣膰 do zoo pieszo poniewa偶 nie ma nie tyle chodnika co nawet pobocza, by bezpiecznie si臋 porusza膰. Na krakowskiej gie艂dzie samochodowej, gdzie parking kosztuje 6 z艂, a nie 15zl jest o niebo lepsza organizacja. Parkingowi w odblaskowych kamizelka juz z daleka wskazuj膮 i kieruj膮 na wolne miejsca. Parking zoo ma prosta dewize:plac worek z艂ota o radz sobie sam. Jak nie b臋dzie miejsca na parkingu za kt贸ry zap艂aci艂e艣 to ju偶 tw贸j problem kliencie, kt贸rego mamy g艂臋boko tam gdzie s艂o艅ce nie dochodzi i bynajmniej nie jest to Londyn. Nigdy wi臋cej tam ju偶 nie pojedziemy! "

Kryspin贸w
basia
on 18.08.2015

"by艂am tam kilka dni i z przykro艣ci膮 musz臋 stwierdzi膰 , 偶e pani od toalet wtr膮ca si臋 do go艣ci pop臋dza wal膮c po drzwiach aby szybciej korzysta膰 z toalet i prysznica a swoj膮 drog膮 stan higieny sanitariat贸w jest na skraju 0 warunki okropne sanitariaty nie myte a toi toi przez wekend nie by艂y wymieniane co艣 okropnego og贸lnie obs艂uga przupadkowa bez podej艣cia do klienta nie polecam "

Park Wodny
dominika
on 16.07.2015

"wie kto艣 od ilu lat jest park wodny :< "

Kryspin贸w
piotr
on 29.03.2015

"jak daleko poza plaza nudyst贸w mo偶na odej艣膰 nago"

Kryspin贸w
piotr
on 29.03.2015

"by艂em Kryspinowie by艂o fajnie mo偶e troch臋 pogoda nie za ladna ale ogolnie okej poza plaza przeszed艂em si臋 nago i nikt nie zwracal uwagi na to ze jestem nago ch臋tnie odwiedz臋 to miejsce kto艣 tam jedzie w tym roku piszcie pojedziemy razem"

Park Wodny

on 21.02.2015

""

Park Wodny
DK
on 29.12.2014

"jak ma na imi臋 dziewczyna kt贸ra pracuje w parku ,blondynka ? wie kto艣 mo偶e bardzo mi na tym zale偶y "

Park Wodny
DK
on 29.12.2014

"jak ma na imi臋 dziewczyna kt贸ra pracuje w parku na informacji blondynka ? wie kto艣 bardzo mi na ty zale偶y ?/"

Park Wodny
XYZ
on 11.11.2014

"ja wiem, jak si臋 nazywa, bo tam pracuje:) "

Krakow Zoo
Patryk
on 14.09.2014

"Ca艂kiem ca艂kiem. ciezko jest zwiedzic wszystkoi "

Cascada Centrum Sportu i Rekreacji
Rafa艂
on 09.09.2014

"Przy wi臋cej ni偶 4 p艂ywaj膮cych osobach nie da si臋 ju偶 p艂ywa膰 - basen zbyt kr贸tki i zbyt ma艂y - 14 x 10 m. Od wrze艣nia do czerwca w tygodniu wieczorami praktycznie zaj臋ty przez zaj臋cia grupowe. Rezerwacje dost臋pne w internecie, ale zmieniaj膮 je w ostatniej chwili, wi臋c nie mo偶na na nich polega膰, przez co dost臋p znacznie utrudniony. Obs艂uga nierzetelna, ka偶e czeka膰 na zako艅czenie zaj臋膰 ch臋tnym z ulicy, jednocze艣nie wpuszcza inne osoby (znajomych?). Nie polecam. "

Cascada Centrum Sportu i Rekreacji
Martyna
on 04.09.2014

"Razem z kole偶ank膮 wybra艂y艣my si臋 po raz pierwszy do Cascady na basen. Budynek 艂adny, zadbany, czy艣ciutko ALE Obs艂ug臋 klienta na recepcji oceniam na -1 Pani recepcjonistka zachowywa艂a si臋 jak jaka艣 "damulka" z wy偶szych sfer. Najpierw nas ignorowa艂a, a p贸录niej jeszcze kluczyk贸w do szatni nam nie da艂a. Po prostu 偶enada, dzi臋ki Bogu, 偶e by艂a tam jeszcze m艂oda dziewczyna z obs艂ugi sprz膮taj膮cej, wszytko nam wyt艂umaczy艂a. Je艣li na ni膮 trafisz to masz szcz臋艣cie!! Chyba tylko dzi臋ki niej nie zrezygnowa艂y艣my i dotar艂y艣my w ko艅cu na ten basen!! Daje 4 ale powinno by膰 1! PS Ona mia艂a chyba na imi臋 Justyna... albo Julia... w ka偶dym b膮d录 razie co艣 na J..;p Pozdrawiam! "

Park Wodny
Krzysiek
on 31.07.2014

"Park jest 艣wietny , tylko - jest zbyt du偶y ha艂as w 艣rodku , a tak przy okazji wie kto艣 mo偶e jak ma na imi臋 i nazwisko (je艣li nie poda kto艣 tu mog臋 poda膰 kontakt prywatny) taka pi臋kna i m艂oda blond ratowniczka ?"

Park Wodny
Luiza
on 25.07.2014

"Wybra艂am si臋 do tego aquaparku z ch艂opakiem, po wsze艣niejszych do艣wiadczeniach z innymi parkami wodnymi i zdecydowanie powiedzieli艣my NIGDY WI臋CEJ. Bardzo przereklamowane miejsce, ceny o wiele wy偶sze ni偶 u nas, a warunki o wiele gorsze. Zje偶dzalnie... co偶, 偶e jest ich tak du偶o, skoro po jednym przeje录dzie Twoje obdarte plecy maj膮 do艣膰, przez wystaj膮ce 艂膮czenia w rurach? Zgodz臋 si臋 z poprzednimi wypowiedziami, co do ludzi, tak naprawd臋 sam Krak贸w przyci膮ga, i ko艅czy si臋 tym, 偶e za 2h p艂acisz 28 z艂otych..a korzystasz z wszytskich us艂ug z godzin臋, bo na wszystko czekasz. Nie polecam tego aquaparku, Krak贸w jest pi臋kny, lepiej poprzechadza膰 si臋 Starym Rynkiem i i艣膰 co艣 zje艣膰, ni偶 wyda膰 pieni膮dze na co艣, co w Twojej okolicy zapewne bardziej Ci臋 usatysfakcjonuje. "

Cascada Centrum Sportu i Rekreacji
ewa
on 25.06.2014

"wszystko w tej firmie jest na pokaz a nie dla ludzi kt贸rzy przychodz膮 tam po膰wiczy膰 i p艂ac膮 ci臋偶kie pieni膮dze, brak profesjonalizmu!"