Kraków rozrywka opinie

spis atrakcji
opinie

Kraków to szeroki wybór miejsc rozrywki. Nasz spis obejmuje 36 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego miejsca rozrywki. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Kraków. Czekamy na Wasze opinie!

Krakow Zoo
Alicja
on 01.01.2017

"W dniu 01 stycznia wybrałam się z mężem do zoo. Zoo uwielbiam, ale szokiem dla mnie była cena za parking (naprawdę wysoka) płatna tylko gotówką. Zgadzam się z poprzednimi opiniami: brak możliwości płacenia kartą jest w dzisiejszych czasach nie do uwierzenia ! Mieliśmy niestety tylko banknot 100 złotowy i żadnej możliwości jego tam rozmienienia, bo automat biletowy nie przyjmuje takiej kwoty. Myślę , że najwyższy czas to zmienić"

Park Wodny
Ewa
on 02.05.2016

"Niestety tak jak koleżanka Anika doświadczyłam bardzo niemiłego uderzenia podczas zjazdu z czerwonej rury. Uważam, że jest ona bardzo niebezpieczna i może powodować poważny uraz głowy. Ratownicy bardzo nieprofesjonalni i gburowaci nawet niektórzy nie podadzą piłki jak wyleci poza basen.Nic zaangażowania w prace, jakby łaskę robili że tam są.Przez możliwość jedzenia na basenie porozrzucane są resztki jedzenia więc trzeba uważać jak się chodzi. Cena za wysoka do jakości. "

Krakow Pinball Museum
Radek
on 02.03.2016

"Ostatnio dodali parę nowych maszyn, więc oferta wzdogaciła się jeszcze bardziej. I bardzo dobrze!"

Park Wodny
Eryk
on 10.01.2016

"Wszstko fajne i te nowe rury są super najbardziej podobał mi się twister jest szybki i ma dźwięki i światła byłem na wszystkich zewnętrznych rurach oprócz nitro no i spiit fayer jest od 12 lat ją mam 9 lat i zjechałem i nic mi się nie stało polecał przychodzić przed 9:00 bo dużo taniej POLECAM!!! Ps. Te ograniczenia wiekowe są za wysokie"

Park Wodny
Eryk
on 10.01.2016

"Wszstko fajne i te nowe rury są super najbardziej podobał mi się twister jest szybki i ma dźwięki i światła byłem na wszystkich zewnętrznych rurach oprócz nitro no i spiit fayer jest od 12 lat ją mam 9 lat i zjechałem i nic mi się nie stało polecał przychodzić przed 9:00 bo dużo taniej POLECAM!!! Ps. Te ograniczenia wiekowe są za wysokie"

Park Wodny
Eryk
on 10.01.2016

""

Park Wodny
M.
on 27.12.2015

"Fatalna obsługa, zbyt zimna woda. Zadowalająca ilość basenów dla dzieci, choć nie odbiega od innych parków wodnych. Dla mnie przereklamowany obiekt. Zjeżdżalnie nie są w pełni bezpieczne, mąż rozciął rękę podczas zjazu. Obsługa nie zamknęła zjeżdżalni oraz zignorowała całkowicie ten fakt. Wrażenia z zakładania szwów na pogotowiu "bezcenne". Nie polecam "

Park Wodny
Anika
on 13.11.2015

"UWAGA! Super nowa zjeżdżalnia, ta z samej góry z efektami dźwiękowymi, nie miło "wali po głowie" w połowie zjazdu! Aż lekko mnie zaćmiło! Mam tylko 164 cm wzrostu! UWAGA wyżsi! Radzę zjeżdżać leżąc na plecach, ale to nie miłe ze względu na szybkość i brak widoków :-)"

Krakow Zoo
utylizator
on 19.09.2015

"Jakim trzeba być gamoniem, żeby wystawiać zoo opinię w pryzmacie samego parkingu... Jaki durniem trzeba być, żeby w weekend parkować przy zoo... Im mniej takich sfrustrowanych ćvoków na terenie zoo, tym lepiej. "

Krakow Zoo
Maria
on 23.08.2015

"Totalna porażka i kompromitacja. Zmarnowane niedzielne południe. Całkowity brak organizacji na parkingu, który kosztuje 15zl. Cały parking się zamordował. Nie było możliwości wjazdu ani wyjazdu bez uprzedniego ostania w potężnym korku. Nie było nikogo by poinformował czy jakiekolwiek miejsca na parkingu są wolne oraz w jakim sektorze. Nie wspominam juz nawet o 40 minutach straconych w korku by w ogóle dojechać pod tą śmieszna zwirownie zwana szumnie parkingiem oraz kolejnymi 40 minutami by z niego wyjechać. Brak możliwości by dojść do zoo pieszo ponieważ nie ma nie tyle chodnika co nawet pobocza, by bezpiecznie się poruszać. Na krakowskiej giełdzie samochodowej, gdzie parking kosztuje 6 zł, a nie 15zl jest o niebo lepsza organizacja. Parkingowi w odblaskowych kamizelka juz z daleka wskazują i kierują na wolne miejsca. Parking zoo ma prosta dewize:plac worek złota o radz sobie sam. Jak nie będzie miejsca na parkingu za który zapłaciłeś to już twój problem kliencie, którego mamy głęboko tam gdzie słońce nie dochodzi i bynajmniej nie jest to Londyn. Nigdy więcej tam już nie pojedziemy! "

Kryspinów
basia
on 18.08.2015

"byłam tam kilka dni i z przykrością muszę stwierdzić , że pani od toalet wtrąca się do gości popędza waląc po drzwiach aby szybciej korzystać z toalet i prysznica a swoją drogą stan higieny sanitariatów jest na skraju 0 warunki okropne sanitariaty nie myte a toi toi przez wekend nie były wymieniane coś okropnego ogólnie obsługa przupadkowa bez podejścia do klienta nie polecam "

Park Wodny
dominika
on 16.07.2015

"wie ktoś od ilu lat jest park wodny :< "

Kryspinów
piotr
on 29.03.2015

"jak daleko poza plaza nudystów można odejść nago"

Kryspinów
piotr
on 29.03.2015

"byłem Kryspinowie było fajnie może trochę pogoda nie za ladna ale ogolnie okej poza plaza przeszedłem się nago i nikt nie zwracal uwagi na to ze jestem nago chętnie odwiedzę to miejsce ktoś tam jedzie w tym roku piszcie pojedziemy razem"

Park Wodny

on 21.02.2015

""

Park Wodny
DK
on 29.12.2014

"jak ma na imię dziewczyna która pracuje w parku ,blondynka ? wie ktoś może bardzo mi na tym zależy "

Park Wodny
DK
on 29.12.2014

"jak ma na imię dziewczyna która pracuje w parku na informacji blondynka ? wie ktoś bardzo mi na ty zależy ?/"

Park Wodny
XYZ
on 11.11.2014

"ja wiem, jak się nazywa, bo tam pracuje:) "

Krakow Zoo
Patryk
on 14.09.2014

"Całkiem całkiem. ciezko jest zwiedzic wszystkoi "

Cascada Centrum Sportu i Rekreacji
Rafał
on 09.09.2014

"Przy więcej niż 4 pływających osobach nie da się już pływać - basen zbyt krótki i zbyt mały - 14 x 10 m. Od września do czerwca w tygodniu wieczorami praktycznie zajęty przez zajęcia grupowe. Rezerwacje dostępne w internecie, ale zmieniają je w ostatniej chwili, więc nie można na nich polegać, przez co dostęp znacznie utrudniony. Obsługa nierzetelna, każe czekać na zakończenie zajęć chętnym z ulicy, jednocześnie wpuszcza inne osoby (znajomych?). Nie polecam. "

Cascada Centrum Sportu i Rekreacji
Martyna
on 04.09.2014

"Razem z koleżanką wybrałyśmy się po raz pierwszy do Cascady na basen. Budynek ładny, zadbany, czyściutko ALE Obsługę klienta na recepcji oceniam na -1 Pani recepcjonistka zachowywała się jak jakaś "damulka" z wyższych sfer. Najpierw nas ignorowała, a później jeszcze kluczyków do szatni nam nie dała. Po prostu żenada, dzięki Bogu, że była tam jeszcze młoda dziewczyna z obsługi sprzątającej, wszytko nam wytłumaczyła. Jeśli na nią trafisz to masz szczęście!! Chyba tylko dzięki niej nie zrezygnowałyśmy i dotarłyśmy w końcu na ten basen!! Daje 4 ale powinno być 1! PS Ona miała chyba na imię Justyna... albo Julia... w każdym bądź razie coś na J..;p Pozdrawiam! "

Park Wodny
Krzysiek
on 31.07.2014

"Park jest świetny , tylko - jest zbyt duży hałas w środku , a tak przy okazji wie ktoś może jak ma na imię i nazwisko (jeśli nie poda ktoś tu mogę podać kontakt prywatny) taka piękna i młoda blond ratowniczka ?"

Park Wodny
Luiza
on 25.07.2014

"Wybrałam się do tego aquaparku z chłopakiem, po wsześniejszych doświadczeniach z innymi parkami wodnymi i zdecydowanie powiedzieliśmy NIGDY WIĘCEJ. Bardzo przereklamowane miejsce, ceny o wiele wyższe niż u nas, a warunki o wiele gorsze. Zjeżdzalnie... coż, że jest ich tak dużo, skoro po jednym przejeździe Twoje obdarte plecy mają dość, przez wystające łączenia w rurach? Zgodzę się z poprzednimi wypowiedziami, co do ludzi, tak naprawdę sam Kraków przyciąga, i kończy się tym, że za 2h płacisz 28 złotych..a korzystasz z wszytskich usług z godzinę, bo na wszystko czekasz. Nie polecam tego aquaparku, Kraków jest piękny, lepiej poprzechadzać się Starym Rynkiem i iść coś zjeść, niż wydać pieniądze na coś, co w Twojej okolicy zapewne bardziej Cię usatysfakcjonuje. "

Cascada Centrum Sportu i Rekreacji
ewa
on 25.06.2014

"wszystko w tej firmie jest na pokaz a nie dla ludzi którzy przychodzą tam poćwiczyć i płacą ciężkie pieniądze, brak profesjonalizmu!"

Park Wodny
Paweł
on 05.06.2014

"Kiepsko. Smród sików w przebieralniach, to samo, tylko jeszcze intensywniej, na schodach prowadzących do rur. Czy tego nie da się wyczyścić? Ciasne przebieralnie. No i hałas w środku taki, że trzeba do siebie krzyczeć. I do tego (choć to już nie wina parku) po prostu a dużo ludzi. Ogólnie - nie polecam. I jeszcze jedno - jeśli dezynfekcja stóp nie ma być fikcją, to powinien być brodzik a nie psikawki w ścianie, których połowa korzystających nie zauważy "