Kraków usługi opinie

spis usług
opinie

Kraków oferuje szeroki zakres punktów usługowych. Nasz spis obejmuje 37 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego punktu XXXXX. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Kraków. Czekamy na Wasze opinie!

Jean Louis David
Dagmara
on 16.08.2018

"Dzień dobry! Moja opinia na temat fryzjerek z Jean Louis David jest nie do opisania! Poprosiłam Panią fryzjer o strzyżenie tzn wycieniowanie na górze i przyciąć końcówki do 1cm ponieważ mam srednio- dlugie włosy +modelowanie . Po umyciu włosów Pani fryzjer zaczęła obcinac końcówki maszynką, wysuszyla włosy i zaczęła cieniowac też maszynką! To jest cud profesjonalizmu!!Mialam do dyspozycji godzinke. Po strzyzeniu jak się zapytałam czy mi wymodeluje włosy ,jakoś podkręci powiedziala że nie bo by musiala jeszcze raz myć włosy. Wnioskujac, godzina za umycie i podcięcie ktore z 1cm zrobilo sie 4cm ,bez wymodelowania! Podziękowałam i nie dość że człowiek nie zadowolony, do tego kazali mi zapłacić za to całe nie szczescie 95zl !!!Wstyd ! Brak profesjonalizmu! Bylam tam pierwszy i ostatni raz ! Wstyd ! Wstyd!"

Jean Louis David
Magdalena
on 11.08.2018

"W końcu znalazłam swojego fryzjera. Jestem pod mega wrażeniem profesjonalizmu, umiejętności i osobowości Pana Cardana. Nigdy dotąd nie byłam tak zadowolona z usług fryzjerskich. Jeśli Cardan kiedyś zmieniłby miejsce pracy na inne miasto - jadę za nim!!!polecam jak chyba nigdy nikogo 😁"

Jean Louis David
Magdalena
on 11.08.2018

"W końcu znalazłam swojego fryzjera. Jestem pod mega wrażeniem profesjonalizmu, umiejętności i osobowości Pana Cardana. Nigdy dotąd nie byłam tak zadowolona z usług fryzjerskich. Jeśli Cardan kiedyś zmieniłby miejsce pracy na inne miasto - jadę za nim!!!polecam jak chyba nigdy nikogo 😁"

Jean Louis David
Oliwia
on 31.07.2018

"Gorąco polecam salon w galerii Serenada. Miła obsługa, świetna atmosfera! "

Jean Louis David
Anna Karczmarska
on 30.07.2018

"Gorąco polecam Panią Jadzię w Jean Louis David w Galerii Kazimierz. Jest super. Kreatywna, dokładna, staranna, słucha klienta. Ona nie tylko obcina włosy, lecz tworzy nowy wizerunek. Niezwykły gust i wyczucie, co komunpasuje. Oceniam ja na 5 gwiazdek. "

Jean Louis David
Monika
on 27.07.2018

"Jestem niezadowolona ze strzyżenia włosów w salonie w tesco przy Kapelance. Pani Katarzyna zamiast większość strzyżenia wykonać na mokrych włosach, zrobiła na suchych wymodelowanych. Efekt końcowy jest taki, że mam kępki włosów nierówne, postrzępione, krzywą grzywkę. Ta fryzjerka nie powinna obsługiwać klientów! "

Jean Louis David
Laura
on 14.05.2018

"Bardzo polecam JLD w Galerii Kazimierz. Od 6 lat korzystam z usług JLD. Raczej zawsze wychodziłam zadowolona ale zawsze było to zadowolenie niepełne, brakowało mi kropki nad i. Ostatnia wizyta zmieniła to. A wszystko dzięki niesamowitym umiejętnościom Pana Cadrena z galerii Kazimierz. Niesamowity człowiek i niesamowity fryzjer.Wyszłam z kolorem jakim chciałam. Ścięcie i modelowania na szóstkę.Stisunek do klienta profesjonalny, nienarzucający się i bardzo szczery... Polecam"

Jean Louis David
Beata
on 01.05.2018

"Salon w CH Bonarka - To był pierwszy i ostatni raz w tym salonie.... Panie w salonie zrobiły błąd rezerwując na strzyżenie dwójki dzieci tylko 30 minut (!) a potem wykorzystały fakt, że spóźniliśmy się 10 minut i odmówiły ostrzyżenia drugiego dziecka! Wbrew temu co mówiły, że zobowiązane są czekać 10 minut za spóźnionego klienta- odesłały drugie dziecko z kwitkiem. Drogie Panie - to, że klient jest 5 letnim dzieckiem to nie znaczy, że nie należy mu się szacunek!"

Jean Louis David
Andrzej
on 06.04.2018

"Ptofesjonalna mila obsluga. Bardzo sympatyczna atmosfera. Panie mile usmiechniete cierpliwie wysluchujace wszelkich zyczen klientow. Polecam uslugi salonu w Serenadzie"

Jean Louis David
Dagmara
on 23.03.2018

"Salon na Szewskiej jest rewelacyjny ! Jeden z pierwszych w Krakowie który ma niezwykle doświadczony personel. Od lat korzystam z jego usług. Kilka dni temu z braku czasu skorzystałam z usług innego salonu tej marki- cóż mogę powiedzieć... - Panie na Szewskiej uratowały moje włosy. Już nigdy więcej , nigdzie indziej tylko Szewska."

Jean Louis David
Sadira
on 16.03.2018

"Salon na Szewskiej - NIE polecam za całokształt, ale głownie poprzez jakość usługi wzgledem ceny. "

Jean Louis David
Ada
on 09.03.2018

"Salon na szewskiej, to dramat. W salonie jest brudno, recepcjonistka jest strasznie nie miła i oschła. Jakby zrobiła mi łaskę, że mogę zostać na kolor. Pani fryzjerka, No cóż daleko jej było do rzetelnej wiedzy. Chciałam ładny naturalny kolor z lekko rozjaśnionych końcami. Efekt był taki, że na mokrych włosach odrost miałam jaśniejszy od końcówek, a pani stylistka stwierdziła, że tak ma być i kolor się wyrówna po wysuszeniu. Poprosiłam o wysuszenie włosów ponieważ nie podoba minusie to co widzę. Po wysuszeniu kolor dalej był jaśniejszy na odrośnie, więc poprosiłam żeby zafarbowała jeszcze raz ten odrost na ciemniejszy odcień, bo wstyd mi wyjść z tym czymś z salonu. Oczywiście taka usługę mogą wykonać ale będę musiała zapłacić jeszcze raz za kolor i modelowanie. Po kolorze nie zdecydowałam się na strzyżenie. Przy płatności okazało się, że punktów na kartę już w tym salonie nie dostanę. Wyszłam i więcej nie wrócę do salonu tej marki, a do tej pory byłam raczej zadowolona z tych salonów. "

Jean Louis David
Joanna
on 25.02.2018

"Salon w Serenadzie super. Polecam. Miła, rzetelna, fachowa obsługa. Cierpliwość, życzliwość, uśmiech. Pani Asia jest najlepsza. "

Jean Louis David
Agnieszka
on 22.02.2018

"Ostatnio odwiedziłam salon w galerii Kazimierz i panie miłe A w szczególności p.Teresa doradzila fryzurę strzyżenie takie jak oczekiwałam i dzień przez miałam udany "

Jean Louis David
Aga
on 18.02.2018

"Witam! Serdecznie polecam salon na czyzynach a w szczegolnosci pania Dorotke. Przemila osoba z ogromna wiedza i doswiadczeniem. Za rowno kolor jak i sciecie jest po prostu cudowne!!! Wroce na pewno i zachecam do uslug pani Dorotki szczegolnie pania ktorym ciezko jest znalesc dobrego fryzjera(mi bylo bardzo ciezko). "

Jean Louis David
Aga
on 18.02.2018

"Witam! Serdecznie polecam salon na czyzynach a w szczegolnosci pania Dorotke. Przemila osoba z ogromna wiedza i doswiadczeniem. Za rowno kolor jak i sciecie jest po prostu cudowne!!! Wroce na pewno i zachecam do uslug pani Dorotki szczegolnie pania ktorym ciezko jest znalesc dobrego fryzjera(mi bylo bardzo ciezko). "

Jean Louis David
anna
on 20.01.2018

"Powtarzam sobie co rano, ze włosy to nie deska, i ze odrosną, ale nie poprawia mi to nastroju. Ul Szewska ODRADZAM!! Juz sam widok pan w brudno szarych koszulkach powinien mnie zatrzymać, ale niestety.... Pani mówiła slangiem, który zrozumiałam niestety po fakcie. Lekka główka oznacza łysą główkę, a zdejmiemy z objętości znaczy- zostawię pani trzy włosy, ale za to długie. Nigdy więcej!!! A 100 zl za to, co mam na głowie to o jakieś 200 za dużo."

Jean Louis David
Aneta
on 23.11.2017

"Ja z kolei polecam salon Jean Louis David w Tesco na Kapelance. Od dwóch lat chodzę do miłej i kompetentnej pani Kasi.Nigdy się nie zawiodłam. "

Studio Kosmetyczne Mimoza
Agata
on 16.11.2017

"Panie z salonu pracują teraz na ulicy Senatorskiej 17 w salonie nature4beauty.pl"

Jean Louis David
Justyna
on 23.10.2017

"Polecam salon Jean Louis David w galerii Kazimierz. Byłam ostatnio na strzyżeniu u takiego młodego pana i jestem oczarowana jego umiejętnościami. "

Jean Louis David
Daria
on 20.09.2017

"Ja zawsze chodzę do salonu w g. Kazimierz i zawsze jestem zadowolona. Minusem są wysokie ceny, ale z drugiej strony lepiej zapłacić więcej ale wyjść zadowoloną z wizyty. "

Jean Louis David
Natalia
on 12.09.2017

"Z pewnością mogę polecić salon JLD w Galerii Krokus. Zawsze miła i profesjonalna obsługa. Na pewno tam wrócę."

Jean Louis David
Anna
on 12.09.2017

"Ostatnio koleżanka poleciła mi salon Jld w Centrum handlowym krokus. Przemiła i profesjonalna obsługa. Zarówno farbowanie jak i strzyżenie na najwyższym poziomie.. Tak jak sobie wymarzylam! ;) gorąco polecam! "

Jean Louis David
Anna
on 12.09.2017

"Polecam serdecznie Jean Louis David w galerii krokus - obsługa, efekt i cena bardzo zadowalajace i bez żadnych zastrzeżeń "

Jean Louis David
Marta
on 12.09.2017

"Odwiedziłam wiele salonów fryzjerskich, aż w końcu trafiłam do Jean Louis David i tak już zostało. Jestem bardzo zadowolona z każdej wizyty w salonie w galerii Krokus i polecam ten salon wszystkim znajomym. Profesjonalna i sympatyczna obsługa, wysoki poziom świadczonych usług i adekwatne do nich ceny. Za każdym razem wracam tu z olbrzymią radością bo wiem, że wyjdę bardzo zadowolona. "