Kraków usługi opinie

spis usług
opinie

Kraków oferuje szeroki zakres punktów usługowych. Nasz spis obejmuje 37 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego punktu XXXXX. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Kraków. Czekamy na Wasze opinie!

Jean Louis David
Anna
on 12.03.2019

"W tamtym tygodniu byłam w JLD w Czyżynach. Chciałam podciąć włosy,wyraźnie powiedziałam pani jaka ma być fryzura oraz zrobić refleksy. Pani zaproponowała mi balejaż. Zgodziłam się. Cena za całość(farbowanie i strzyżenie) ponad 300 zł ale stwierdziłam że raz na czas można zaszaleć. Do tej pory byłam 2krotnie w salonach JLD i byłam zadowolona. Więc myślałam że i tym razem tak będzie. Na fotelu spędziłam prawie 5 godzin to naprawdę dużo za dużo. Balejaż nie wyszedł,przynajmniej nie tak jak chciałam. A jeśli chodzi o strzyżenie pani powiedziała że może tylko podciąć końcówki bo takie mam włosy. Myślałam o fajnej fryzurze a wyszłam praktycznie z 1cm podcięciem końcówek. W domu zauważyłam że z tyłu miał istną falbankę tak krzywego cięcia w życiu nie miałam.Fryzura nie miała żadnego kształtu nie byłam w stanie nic z nimi zrobić. Za spędzenie tylu godzin na fotelu i zapłaceniu naprawdę wysokiej kwoty oczekiwałam fajnej fryzury a takiego dramatu na głowie nigdy nie miałam. Do tego dzisiaj (po tygodniu) okazało się że mam odrost na włosach także dramat. Dzisiaj poszłam tam złożyć reklamację, pani (która kiedyś zrobiła mi super fryzurę) stwierdziła że włosy są źle zafarbowane,fryzura nie ma kształtu i wogóle nie jest ciekawie. Ale kiedy zabrała się do strzyżenia wiedziałam że będzie ok. Wyszłam naprawdę zadowolona szkoda że musiałam iśc drugi raz,stracić czas i pieniądze. Jeśli jeszcze kiedyś wybiorę się do salonu JLD to tylko do jednej fryzjerki."

Jean Louis David
Mateusz
on 28.01.2019

"Skorzystałem z salonu w Galerii Kazimierz. Polecam Panią Anetę z tego salonu. W miły i sympatyczny sposób "opiekowała" się mną przez cały mój pobyt tam. Jestem zadowolony z fryzury którą mi dopasowała i z wykonania tej fryzury. Pozdrowienia dla Pani Anety i Pana Filipa:)"

Jean Louis David
Anna
on 09.01.2019

"Ostatnio byłam w Jean Louis David w Czyżynach aby obciąć grzywkę i trochę podciąć na całej długości włosy aby ściąć wszystkie zniszczone włosy. Fryzjerka obcinała je tylko maszynką. Wychodząc myślałam że wszystko jest ok, ale to tylko złudzenie póki nie umyłam włosów. Koszmar, włosy są bardziej zniszczone niż były, grzywka jakaś zwichrowana. Za tę cenę oczekiwałam czegoś innego. No ale cóż teraz wiem, że nie marka zdobi Fryzjera. Na pewno nie dam się więcej obciąć maszynką!!!"

Jean Louis David
Anna
on 09.01.2019

"Ostatnio byłam w Jean Louis David w Czyżynach aby obciąć grzywkę i trochę podciąć na całej długości włosy aby ściąć wszystkie zniszczone włosy. Fryzjerka obcinała je tylko maszynką. Wychodząc myślałam że wszystko jest ok, ale to tylko złudzenie póki nie umyłam włosów. Koszmar, włosy są bardziej zniszczone niż były, grzywka jakaś zwichrowana. Za tę cenę oczekiwałam czegoś innego. No ale cóż teraz wiem, że nie marka zdobi Fryzjera. Na pewno nie dam się więcej obciąć maszynką!!!"

Jean Louis David
Małgorzata
on 03.01.2019

"Jestem bardzo zadowolona z wizyty w salonie Serenada ,minus jest taki że cenny są za wysokie ale i tak warto ."

Jean Louis David
Mateusz
on 30.12.2018

"Polecam panią Agnieszke "

Dental Cracow Tourism
Joanna
on 18.12.2018

"I can recommended Dr Agnieszka Wójcik in Dr W Aesthetic, Królowej Jadwigi 100. She works perfect and she also speaks English fluent."

Jean Louis David
Greta
on 29.10.2018

"Szukam najlepszej fryzjerki na świecie pani Eli Janc z Galerii Krakowskiej .Ja i cala moją rodzina chodzimy od 20 lat do pani Eli i nagle słyszę że już nie pracuje .W salonie wszystkie zazdrosne koleżanki i żadna nic nie powie a ja po swoich doświadczeniach nie siądę do nikogo innego .Może ktoś coś wie??"

Jean Louis David
Anita
on 27.10.2018

"Salon w czyzynach polecam panią Mariole !:) jestem mega zadowolona z cięcia !:) "

Jean Louis David
Natalia
on 18.10.2018

"Chciałam pozbyć się zniszczonych końcówek i lekko wycieniować włosy ale na całej długości. Wytłumaczyłam i pokazałam zdjęcie jak dokładnie ma to wyglądać. Cały proces strzyżenia trwał może 10 min natomiast suszenie i modelowanie pół godziny... przy tym Pani nie zapytała wcześniej czy jest w porządku i od razu zabrała się za układanie włosów. Oczywiscie moje włosy nie zostały ścięte tak jak oczekiwałam a pani zrobiła to po swojemu...wizyta trwała 1h i nie miałam już czasu żeby cały proces zaczynać od nowa. Płacąc 99 zł za taką usługę oczekiwałam uzyskanie porządnego efektu przeze mnie, niestety chyba to jest nie osiągalne nawet w tak porządnym (jak mi się wcześniej wydawało) salonie fryzjerskim."

Jean Louis David
Ewa Mårtensson
on 06.09.2018

"Niestety punktow wlasciwie zadnych. Zamowilam wizyte dla mnie i corki tydzien wczesniej. Przyjechalismy do Krakowa na 3 dni na zwiedzanie i chcialysmy wykorzystac chwile na obciecie i farbowanie. Mialysmy tylko jeden dzien czwartek. Po przyjsciu do salonu w Galierii Kazimierz asystent menagera oznajmil ze nie ma naszych nazwisk na zadniej liscie. W pierwszej chwili stracilam rezon i pomyslalam ze moze zamowilam w innym salonie.Szczegolnie ze pan upieral sie iz oni nie maja bezposredniego telefonu. Nie chial nawet zadzwonic do Galerii Krakowskiej i nam pomoc. Z wielka laska znalaz numer telefonou i kazal nam dzwonic z naszej komorki.Po czsie przypomnialam sobie iz rezerwowalam wizyte z mojej komorki i znalazlam numer. Rozdzwonil sie telefon na stoliku pana menagera i zaczal rozmowe ze mna. Ale Nadal upieral sie ze nie bylo rozmowy kiedykowlwiek z mojego telefonu do nich.Oczywiscie nie zaproponowal jakiejkolwiek pomocy. Dodam tylko ze nie udalo sie nam zalatwic wizyty gdziekolwiek w czasie naszego pobytu!! Ale z drugiej strony, po przeczytaniu teraz uwag klientow na temat tych salonow, ciesze sie ze uniknelysmy moze katastrofy. Natomiast taki brak jakiejkolwiek kompetencji myslalam nalezy juz do historii. A jednak: NIE:-("

Jean Louis David
Dagmara
on 16.08.2018

"Dzień dobry! Moja opinia na temat fryzjerek z Jean Louis David jest nie do opisania! Poprosiłam Panią fryzjer o strzyżenie tzn wycieniowanie na górze i przyciąć końcówki do 1cm ponieważ mam srednio- dlugie włosy +modelowanie . Po umyciu włosów Pani fryzjer zaczęła obcinac końcówki maszynką, wysuszyla włosy i zaczęła cieniowac też maszynką! To jest cud profesjonalizmu!!Mialam do dyspozycji godzinke. Po strzyzeniu jak się zapytałam czy mi wymodeluje włosy ,jakoś podkręci powiedziala że nie bo by musiala jeszcze raz myć włosy. Wnioskujac, godzina za umycie i podcięcie ktore z 1cm zrobilo sie 4cm ,bez wymodelowania! Podziękowałam i nie dość że człowiek nie zadowolony, do tego kazali mi zapłacić za to całe nie szczescie 95zl !!!Wstyd ! Brak profesjonalizmu! Bylam tam pierwszy i ostatni raz ! Wstyd ! Wstyd!"

Jean Louis David
Magdalena
on 11.08.2018

"W końcu znalazłam swojego fryzjera. Jestem pod mega wrażeniem profesjonalizmu, umiejętności i osobowości Pana Cardana. Nigdy dotąd nie byłam tak zadowolona z usług fryzjerskich. Jeśli Cardan kiedyś zmieniłby miejsce pracy na inne miasto - jadę za nim!!!polecam jak chyba nigdy nikogo 😁"

Jean Louis David
Magdalena
on 11.08.2018

"W końcu znalazłam swojego fryzjera. Jestem pod mega wrażeniem profesjonalizmu, umiejętności i osobowości Pana Cardana. Nigdy dotąd nie byłam tak zadowolona z usług fryzjerskich. Jeśli Cardan kiedyś zmieniłby miejsce pracy na inne miasto - jadę za nim!!!polecam jak chyba nigdy nikogo 😁"

Jean Louis David
Oliwia
on 31.07.2018

"Gorąco polecam salon w galerii Serenada. Miła obsługa, świetna atmosfera! "

Jean Louis David
Anna Karczmarska
on 30.07.2018

"Gorąco polecam Panią Jadzię w Jean Louis David w Galerii Kazimierz. Jest super. Kreatywna, dokładna, staranna, słucha klienta. Ona nie tylko obcina włosy, lecz tworzy nowy wizerunek. Niezwykły gust i wyczucie, co komunpasuje. Oceniam ja na 5 gwiazdek. "

Jean Louis David
Monika
on 27.07.2018

"Jestem niezadowolona ze strzyżenia włosów w salonie w tesco przy Kapelance. Pani Katarzyna zamiast większość strzyżenia wykonać na mokrych włosach, zrobiła na suchych wymodelowanych. Efekt końcowy jest taki, że mam kępki włosów nierówne, postrzępione, krzywą grzywkę. Ta fryzjerka nie powinna obsługiwać klientów! "

Jean Louis David
Laura
on 14.05.2018

"Bardzo polecam JLD w Galerii Kazimierz. Od 6 lat korzystam z usług JLD. Raczej zawsze wychodziłam zadowolona ale zawsze było to zadowolenie niepełne, brakowało mi kropki nad i. Ostatnia wizyta zmieniła to. A wszystko dzięki niesamowitym umiejętnościom Pana Cadrena z galerii Kazimierz. Niesamowity człowiek i niesamowity fryzjer.Wyszłam z kolorem jakim chciałam. Ścięcie i modelowania na szóstkę.Stisunek do klienta profesjonalny, nienarzucający się i bardzo szczery... Polecam"

Jean Louis David
Beata
on 01.05.2018

"Salon w CH Bonarka - To był pierwszy i ostatni raz w tym salonie.... Panie w salonie zrobiły błąd rezerwując na strzyżenie dwójki dzieci tylko 30 minut (!) a potem wykorzystały fakt, że spóźniliśmy się 10 minut i odmówiły ostrzyżenia drugiego dziecka! Wbrew temu co mówiły, że zobowiązane są czekać 10 minut za spóźnionego klienta- odesłały drugie dziecko z kwitkiem. Drogie Panie - to, że klient jest 5 letnim dzieckiem to nie znaczy, że nie należy mu się szacunek!"

Jean Louis David
Andrzej
on 06.04.2018

"Ptofesjonalna mila obsluga. Bardzo sympatyczna atmosfera. Panie mile usmiechniete cierpliwie wysluchujace wszelkich zyczen klientow. Polecam uslugi salonu w Serenadzie"

Jean Louis David
Dagmara
on 23.03.2018

"Salon na Szewskiej jest rewelacyjny ! Jeden z pierwszych w Krakowie który ma niezwykle doświadczony personel. Od lat korzystam z jego usług. Kilka dni temu z braku czasu skorzystałam z usług innego salonu tej marki- cóż mogę powiedzieć... - Panie na Szewskiej uratowały moje włosy. Już nigdy więcej , nigdzie indziej tylko Szewska."

Jean Louis David
Sadira
on 16.03.2018

"Salon na Szewskiej - NIE polecam za całokształt, ale głownie poprzez jakość usługi wzgledem ceny. "

Jean Louis David
Ada
on 09.03.2018

"Salon na szewskiej, to dramat. W salonie jest brudno, recepcjonistka jest strasznie nie miła i oschła. Jakby zrobiła mi łaskę, że mogę zostać na kolor. Pani fryzjerka, No cóż daleko jej było do rzetelnej wiedzy. Chciałam ładny naturalny kolor z lekko rozjaśnionych końcami. Efekt był taki, że na mokrych włosach odrost miałam jaśniejszy od końcówek, a pani stylistka stwierdziła, że tak ma być i kolor się wyrówna po wysuszeniu. Poprosiłam o wysuszenie włosów ponieważ nie podoba minusie to co widzę. Po wysuszeniu kolor dalej był jaśniejszy na odrośnie, więc poprosiłam żeby zafarbowała jeszcze raz ten odrost na ciemniejszy odcień, bo wstyd mi wyjść z tym czymś z salonu. Oczywiście taka usługę mogą wykonać ale będę musiała zapłacić jeszcze raz za kolor i modelowanie. Po kolorze nie zdecydowałam się na strzyżenie. Przy płatności okazało się, że punktów na kartę już w tym salonie nie dostanę. Wyszłam i więcej nie wrócę do salonu tej marki, a do tej pory byłam raczej zadowolona z tych salonów. "

Jean Louis David
Joanna
on 25.02.2018

"Salon w Serenadzie super. Polecam. Miła, rzetelna, fachowa obsługa. Cierpliwość, życzliwość, uśmiech. Pani Asia jest najlepsza. "

Jean Louis David
Agnieszka
on 22.02.2018

"Ostatnio odwiedziłam salon w galerii Kazimierz i panie miłe A w szczególności p.Teresa doradzila fryzurę strzyżenie takie jak oczekiwałam i dzień przez miałam udany "