Kraków usługi opinie

spis usług
opinie

Kraków oferuje szeroki zakres punktów usługowych. Nasz spis obejmuje 40 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego punktu XXXXX. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Kraków. Czekamy na Wasze opinie!

Jean Louis David
Daria
on 20.09.2017

"Ja zawsze chodzę do salonu w g. Kazimierz i zawsze jestem zadowolona. Minusem są wysokie ceny, ale z drugiej strony lepiej zapłacić więcej ale wyjść zadowoloną z wizyty. "

Jean Louis David
Natalia
on 12.09.2017

"Z pewnością mogę polecić salon JLD w Galerii Krokus. Zawsze miła i profesjonalna obsługa. Na pewno tam wrócę."

Jean Louis David
Anna
on 12.09.2017

"Ostatnio koleżanka poleciła mi salon Jld w Centrum handlowym krokus. Przemiła i profesjonalna obsługa. Zarówno farbowanie jak i strzyżenie na najwyższym poziomie.. Tak jak sobie wymarzylam! ;) gorąco polecam! "

Jean Louis David
Anna
on 12.09.2017

"Polecam serdecznie Jean Louis David w galerii krokus - obsługa, efekt i cena bardzo zadowalajace i bez żadnych zastrzeżeń "

Jean Louis David
Marta
on 12.09.2017

"Odwiedziłam wiele salonów fryzjerskich, aż w końcu trafiłam do Jean Louis David i tak już zostało. Jestem bardzo zadowolona z każdej wizyty w salonie w galerii Krokus i polecam ten salon wszystkim znajomym. Profesjonalna i sympatyczna obsługa, wysoki poziom świadczonych usług i adekwatne do nich ceny. Za każdym razem wracam tu z olbrzymią radością bo wiem, że wyjdę bardzo zadowolona. "

Jean Louis David
Julia
on 12.09.2017

"Ciężko jest znaleźć salon fryzjerski, do którego idziesz z przyjemnością, a nie z obawą, że wyjdziesz bez połowy włosów i w kolorze, który bardzo odbiegał od twoich oczekiwań. Ja już taki znalazłam i polecam :) Mówię o galerii krokus. Miła obsługa, a moje oczekiwania zostały spełnione w 100%."

Jean Louis David
Jola
on 12.09.2017

"Dziwię się tym wszystkim złym opiniom o JLD. To chyba piszą zazdrosne fryzjerki. Sama korzystam z ich usług (KROKUS) już kilka lat i nigdy nie zdarzyło mi się wyjść niezadowoloną. Jedynie ceny mogły by być milsze, no ale cóż, nie można mieć wszystkiego. Za dobrą pracę należy się dobra płaca. To naprawdę profesjonaliści i zawszę będę ich polecała."

Jean Louis David
damian
on 10.09.2017

"witam bylem w salonie jld w krakow czyzyny medweckiego 2 i spotkalem sie z bardzo profesjonalna i mila obsluga fryzura bardzo na czasie swietna promocja karnetu na strzyzenie polecam"

Jean Louis David
Aneta
on 06.09.2017

"Dziwię się, bo jestem klientką JLD od lat, regularnie się strzygę w Krokusie lub Galerii Kazimierz i wszystko jest ok."

Jean Louis David
Justyna
on 25.07.2017

"Po opowiadaniach koleżanki dałam się skusić na salon Jean Louis David na Kapelance przy Tesco w KRK. Pierwszy raz w życiu zapłaciłam tyle pieniędzy za wizytę u fryzjera. Wyszłam strasznie nie zadowolona. Poszłam wyraźnie skrócić, dość długie już włosy i rozjaśnić mój naturalny kolor. Pani zaproponowała mi refleksy. Myśle sobie, w sumie ok. Efekt? Za 300 stówy? Mierny. Płaciłam 60 zł i efekt był o niebo lepszy! Co do obcięcia to porażka. Wyraźnie zaznaczyłam, że przyszłam się OBCIĄĆ i oczywiście dokładnie sprecyzowałam oczekiwaną przeze mnie długość. Pani wydawała się przyjąć to do wiadomości. Natomiast skończyło się podcięciem końcówek. Za 80 zł!!!! I jak miałam długie włosy tak mam dalej. Dodam, że pani wielokrotnie podkreślała jak ma ze mą dużo roboty i naciągnęła mnie na jakąś super hiper farbę, którą już zdążyła położyć na włosach za wczasu:// Wybieram się do kolejnego fryzjera, który mam nadzieje wreszcie skróci mi włosy. Wizytę w salonie na Kapelance przy Tesco stanowczo ODRADZAM!!!!"

Jean Louis David
Anna
on 20.05.2017

"Dobry wieczór, Byłam w salonie w Galerii Bronowice przed Świętami Wielkanocnymi. Myślałam, że sokoro to taki super salon to i super zostanę ostrzyżona. Niestety nigdy więcej tam nie wrócę. Wciąż nie wyobrażam sobie w jaki sposób można dobrze kogoś obciąć nie używając nożyczek... Totalna masakra, jestem nie zadowolona. Dziewczyna, która mnie obsługiwała była bardzo miła, ale cóż z tego nie tego się spodziewałam po tak renomowanej marce."

Jean Louis David
Dorota
on 25.04.2017

"Zazwyczaj byłam b. zadowolona,ale ostatnio trafiłam do p. Tomasza w Bonarce i nie polecam😐"

Jean Louis David
Sandra
on 16.02.2017

"Fryzjerka z bonarki chyba ma problem z odroznianiem kolorow! Zniszczyla mi moje blond wlosy, celowo rozjasniane miesoac temu, i zrobila z nich nie wiem co-rudo-miodowo- jasny braz, pomimo ze prosilam jedynie, by wyrownala odcien! Bardzo zaluje ze zaplacilam pieniadze za to, ze ktos zrobil mi zupelnie inny kolor wlosow, ktory zupelnie mi sie nie podoba! Nigdy juz nie skorzystam z uslug salonu. "

Jean Louis David
Sandra
on 16.02.2017

"Fryzjerka z bonarki chyba ma problem z odroznianiem kolorow! Zniszczyla mi moje blond wlosy, celowo rozjasniane miesoac temu, i zrobila z nich nie wiem co-rudo-miodowo- jasny braz, pomimo ze prosilam jedynie, by wyrownala odcien! Bardzo zaluje ze zaplacilam pieniadze za to, ze ktos zrobil mi zupelnie inny kolor wlosow, ktory zupelnie mi sie nie podoba! Nigdy juz nie skorzystam z uslug salonu. "

Jean Louis David
jadzia
on 16.01.2017

"ok, juz mam dosc! bylam raz, i drugi raz i trzeci raz juz nie pojde! pan tomasz z bonarki to arogancki bufon ktory mysli ze jest bogiem (doslownie) fryzjerstwa, z klienta robi glupka a sam nie potrafi niczego wytlumaczyc. A swoja droga to na wlosach robi jak mu sie uwaza bo przeciez co klient powie to wszystko zle!! jezu... w zyciu nie spotkalam sie z takim sorry palantem! mowie mu, z dlugosci nie obcinamy! k. 5 cm stracilam wlosow dzisiaj!! AAArghhhhH! koloryzacja tez nie najlepsza, jakbym sie nie wtracila to calkowicie byl miala spieprzone wlosy!"

Jean Louis David
Robert
on 08.10.2016

"Jak ktoś chce dostać łupieżu po wizycie i wdychać zapach popielniczki z ust fryzjera po przerwie papierosowej to polecam Galerie Kazimierz i salon JLD"

Jean Louis David
Salvi
on 02.08.2016

"Poszukuję Pani Ewy z salonu na Zakopiance - strzyże rewelacyjnie ale już nie w JLD. Ktoś pomoże?"

Jean Louis David
magda
on 07.06.2016

"Witam byłam w salonie w Galerii Bronowice i powiem nigdy więcej. Rozumiem że zmiana i włosy są obcinane tylko praktycznie za pomocą maszynki, ale dziwnie się czułam gdy powiedziałam Pani jak chce mieć wycieniowane włosy na to Pani zrobiła duże oczy i niewyraźną minę po czym umyła mi włosy a dodam że były do połowy pleców a zostały skrócone do ramion może w 30 sekund i wysuszone oczywiście nic nie było zrobione tak jak chciałam. Wyszłam niezadowolona i na pewno nigdy tam nie wrócę. Zdziwiło mnie to również że inna Pani fryzjerka inna osobę z bardzo krótki włosami obcinała dużej niż mnie, więc może to złej Pani trafiałam. W każdym razie nie będę sprawdzać i wiecej tam nie pójdę. Pozdrawiam"

Jean Louis David
Aneta
on 03.06.2016

"Witam. Absolutnie odradzam! Skusiłam się na salon Jean Luis David ponieważ myślałam, że pracują tam profesjonalni fryzjerzy i cena idzie w parze z jakością usługi. Niestety przeliczyłam się...W salonie JLD w Kraków Carrefour Czyżyny wykonano mi usługę rozjaśniania włosów Sombre. Wiem, że nie jest to łatwa technika dlatego zdecydowałam się właśnie na "profesjonalny" salon JLD. Miałam swój naturalny kolor włosów- ciemny blond, który chciałam delikatnie rozjaśnić efektem sombre. Niestety po farbowaniu okazało się, że z lewej strony zrobiła się linia między moim kolorem a farbowaniem, poprosiłam Panią o poprawkę i poprawiła tak ,że wyszła plama i jedno grube pasmo. Nazajutrz poszłam poprosić o poprawę. Poprawiała oczywiście inna fryzjerka. Po poprawce wydawało mi się, że już jest ok, jednak, gdy wróciłam do pracy koleżanki stwierdziły , że akurat to miejsce niewiele się zmieniło. Teraz pozostało mi tylko wybrać się do marketu, kupić farbę i samej położyć 2 ciemne pasemka żeby to zakryć. Nie mam absolutnie nic do personelu jeżeli chodzi o kulturę i podejście do klienta (Pannie bardzo miłe), jednak w salonie fryzjerskim chodzi przede wszystkim o efekt końcowy wykonanej pracy szczególnie, że płaci się za to bardzo duże pieniądze. Ja zapłaciłam 265 zł, ale oprócz pieniędzy straciłam też sporo nerwów, a włosy, które od kliku lat zapuszczałam żeby wrócić do swojego koloru niestety zostały zniszczone. Na dowód mam zdjęcia przed farbowaniem w salonie, po farbowaniu i po poprawce. Do salonu już nie wrócę na kolejną poprawkę bo nie ma to sensu jednak chciałam przestrzec innych przed tym salonem. Pozdrawiam"

Jean Louis David
Bozena
on 27.04.2016

"Jestem zawiedziona . Byłam w bonarce u pana Tomasza B. Po rozjaśnianiu i przeciagnieciu farby na całą długość co w trakcie trzymania farby jakieś 20 minut pan tomasz cały cas te włosy czesał co doprowadziło do ich wykruszenia . Jestem bardzo bardzo zawiedziona . "

Jean Louis David
galeria
on 11.04.2016

"mam pytanie do nicku Gosc a gdzie w galeri w jld widzialas nozyczki ;) widze konkurencja nie spi u nich sa tylko maszynki hahahah"

Jean Louis David
zadowolony
on 11.04.2016

"jdl to najlepszy salon w polsce tylko trzeba znales w nim swojego mistrza ;) ja znalazlem "

Jean Louis David
Ma
on 15.02.2016

"Odradzam. Zwłaszcza w Galerii Krakowskiej. Włosy zapuszczane przez 6 lat zniszczone. Nigdy więcej."

Jean Louis David
Agnieszka
on 12.02.2016

"Niestety ale zawiodłam sie bardzo na tym salonie. Korzystałam z tego na Zakopiance. Pierwsza wizyta - strzyżenie - super u Pani z blond kręconymi włosami. Druga wizyta - farbowanie u kogoś innego. Pani fryzjerka nie zrozumiała co ma wykonać i zrobiła coś innego. Z początku byłam zawiedziona ale potem przyzwyczaiłam się do koloru i było nawet ok. Poszłam po raz trzeci - też na farbowanie. I miałam pecha bo trafiłam na tą samą fryzjerkę co za drugim razem. Pokazałam zdjęcie, ewidentnie widać było 2 kolory - takie sombre. Wyszłam z jednym kolorem, zupełnie nawet w minimalnym stopniu nie przypominało to tego co pokazałam na zdjęciu. Pani znowu nie zrozumiała!! Następnym razem nie będę ryzykować."

Jean Louis David
Gość
on 01.02.2016

"Jestem zawiedziona usługami tego salonu.Miałam wykupiony karnet na strzyżenia, który dostałam w prezencie. Szkoda było więc nie skorzystać. Razem z mężem na przestrzeni roku regularnie korzystaliśmy z usług salonu. Muszę przyznać, że może 1 max 2 razy na jakieś 8 byłam zadowolona z efektu. Pozostałe razy były powiedzmy znośne ze względu na to, że nie miałam większych wymagań co do zmiany fryzury. Raczej chodziło o podcięcia końcówek - bałam się rosić o większą zmianę bo za każdym razem usługę wykonywał ktoś inny co nie wzbudzało mojego zaufania. Ostatecznie zrezygnowałam z usług w ubiegłym tygodniu kiedy to wykorzystałam ostatnie cięcie z karnetu i więcej tam nie wrócę. Pani dosłownie zniszczyła moją fryzurę. Absolutny brak doświadczenia w moim odczuciu. Nie było mowy o profesjonalizmie. Fryzura ani w połowie nie przypominała tej o którą poprosiłam (pokazałam zdjęcia) ani się nie układała. Włosy były poszarpane, za bardzo wycieniowane (w dodatku źle, z pozostawianymi "schodami" , każdą warstwę było widać "na kwadratowo". Mimo moich kilkukrotnych próśb o poprawę, z każdym ruchem nożyczek było coraz gorzej. Odpuściłam. Podziękowałam i wyszłam. W efekcie na głowie Pani pozostawiła mi bliżej nieokreślony nieład, z którym nie wiedziałam co zrobić, jak czesać. Było mi żal moich włosów, które zapuszczałam od roku! Według mnie największym problemem tego salonu jest spora rotacja pracowników. Niestety w niektórych przypadkach mało doświadczonych albo zwyczajnie niekompetentnych. Dla mnie to zwykła sieciówka o przeciętnej jakości a chwilami wątpliwej jakości. Pani, która mnie obcinała była bardzo młoda (na początku myślałam, że to praktykantka). Cieszę się, że znalazłam salon, w którym profesjonalna pani zrobiła co mogła,, żebym wyglądała lepiej do momentu aż włosy odrosną. Zdecydowanie nie polecam tego salonu! "