Kraków usługi opinie

spis usług
opinie

Kraków oferuje szeroki zakres punktów usługowych. Nasz spis obejmuje 40 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego punktu XXXXX. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Kraków. Czekamy na Wasze opinie!

Jean Louis David
Sandra
on 16.02.2017

"Fryzjerka z bonarki chyba ma problem z odroznianiem kolorow! Zniszczyla mi moje blond wlosy, celowo rozjasniane miesoac temu, i zrobila z nich nie wiem co-rudo-miodowo- jasny braz, pomimo ze prosilam jedynie, by wyrownala odcien! Bardzo zaluje ze zaplacilam pieniadze za to, ze ktos zrobil mi zupelnie inny kolor wlosow, ktory zupelnie mi sie nie podoba! Nigdy juz nie skorzystam z uslug salonu. "

Jean Louis David
jadzia
on 16.01.2017

"ok, juz mam dosc! bylam raz, i drugi raz i trzeci raz juz nie pojde! pan tomasz z bonarki to arogancki bufon ktory mysli ze jest bogiem (doslownie) fryzjerstwa, z klienta robi glupka a sam nie potrafi niczego wytlumaczyc. A swoja droga to na wlosach robi jak mu sie uwaza bo przeciez co klient powie to wszystko zle!! jezu... w zyciu nie spotkalam sie z takim sorry palantem! mowie mu, z dlugosci nie obcinamy! k. 5 cm stracilam wlosow dzisiaj!! AAArghhhhH! koloryzacja tez nie najlepsza, jakbym sie nie wtracila to calkowicie byl miala spieprzone wlosy!"

Jean Louis David
Robert
on 08.10.2016

"Jak ktoś chce dostać łupieżu po wizycie i wdychać zapach popielniczki z ust fryzjera po przerwie papierosowej to polecam Galerie Kazimierz i salon JLD"

Jean Louis David
Salvi
on 02.08.2016

"Poszukuję Pani Ewy z salonu na Zakopiance - strzyże rewelacyjnie ale już nie w JLD. Ktoś pomoże?"

Jean Louis David
magda
on 07.06.2016

"Witam byłam w salonie w Galerii Bronowice i powiem nigdy więcej. Rozumiem że zmiana i włosy są obcinane tylko praktycznie za pomocą maszynki, ale dziwnie się czułam gdy powiedziałam Pani jak chce mieć wycieniowane włosy na to Pani zrobiła duże oczy i niewyraźną minę po czym umyła mi włosy a dodam że były do połowy pleców a zostały skrócone do ramion może w 30 sekund i wysuszone oczywiście nic nie było zrobione tak jak chciałam. Wyszłam niezadowolona i na pewno nigdy tam nie wrócę. Zdziwiło mnie to również że inna Pani fryzjerka inna osobę z bardzo krótki włosami obcinała dużej niż mnie, więc może to złej Pani trafiałam. W każdym razie nie będę sprawdzać i wiecej tam nie pójdę. Pozdrawiam"

Jean Louis David
Aneta
on 03.06.2016

"Witam. Absolutnie odradzam! Skusiłam się na salon Jean Luis David ponieważ myślałam, że pracują tam profesjonalni fryzjerzy i cena idzie w parze z jakością usługi. Niestety przeliczyłam się...W salonie JLD w Kraków Carrefour Czyżyny wykonano mi usługę rozjaśniania włosów Sombre. Wiem, że nie jest to łatwa technika dlatego zdecydowałam się właśnie na "profesjonalny" salon JLD. Miałam swój naturalny kolor włosów- ciemny blond, który chciałam delikatnie rozjaśnić efektem sombre. Niestety po farbowaniu okazało się, że z lewej strony zrobiła się linia między moim kolorem a farbowaniem, poprosiłam Panią o poprawkę i poprawiła tak ,że wyszła plama i jedno grube pasmo. Nazajutrz poszłam poprosić o poprawę. Poprawiała oczywiście inna fryzjerka. Po poprawce wydawało mi się, że już jest ok, jednak, gdy wróciłam do pracy koleżanki stwierdziły , że akurat to miejsce niewiele się zmieniło. Teraz pozostało mi tylko wybrać się do marketu, kupić farbę i samej położyć 2 ciemne pasemka żeby to zakryć. Nie mam absolutnie nic do personelu jeżeli chodzi o kulturę i podejście do klienta (Pannie bardzo miłe), jednak w salonie fryzjerskim chodzi przede wszystkim o efekt końcowy wykonanej pracy szczególnie, że płaci się za to bardzo duże pieniądze. Ja zapłaciłam 265 zł, ale oprócz pieniędzy straciłam też sporo nerwów, a włosy, które od kliku lat zapuszczałam żeby wrócić do swojego koloru niestety zostały zniszczone. Na dowód mam zdjęcia przed farbowaniem w salonie, po farbowaniu i po poprawce. Do salonu już nie wrócę na kolejną poprawkę bo nie ma to sensu jednak chciałam przestrzec innych przed tym salonem. Pozdrawiam"

Jean Louis David
Bozena
on 27.04.2016

"Jestem zawiedziona . Byłam w bonarce u pana Tomasza B. Po rozjaśnianiu i przeciagnieciu farby na całą długość co w trakcie trzymania farby jakieś 20 minut pan tomasz cały cas te włosy czesał co doprowadziło do ich wykruszenia . Jestem bardzo bardzo zawiedziona . "

Jean Louis David
galeria
on 11.04.2016

"mam pytanie do nicku Gosc a gdzie w galeri w jld widzialas nozyczki ;) widze konkurencja nie spi u nich sa tylko maszynki hahahah"

Jean Louis David
zadowolony
on 11.04.2016

"jdl to najlepszy salon w polsce tylko trzeba znales w nim swojego mistrza ;) ja znalazlem "

Jean Louis David
Ma
on 15.02.2016

"Odradzam. Zwłaszcza w Galerii Krakowskiej. Włosy zapuszczane przez 6 lat zniszczone. Nigdy więcej."

Jean Louis David
Agnieszka
on 12.02.2016

"Niestety ale zawiodłam sie bardzo na tym salonie. Korzystałam z tego na Zakopiance. Pierwsza wizyta - strzyżenie - super u Pani z blond kręconymi włosami. Druga wizyta - farbowanie u kogoś innego. Pani fryzjerka nie zrozumiała co ma wykonać i zrobiła coś innego. Z początku byłam zawiedziona ale potem przyzwyczaiłam się do koloru i było nawet ok. Poszłam po raz trzeci - też na farbowanie. I miałam pecha bo trafiłam na tą samą fryzjerkę co za drugim razem. Pokazałam zdjęcie, ewidentnie widać było 2 kolory - takie sombre. Wyszłam z jednym kolorem, zupełnie nawet w minimalnym stopniu nie przypominało to tego co pokazałam na zdjęciu. Pani znowu nie zrozumiała!! Następnym razem nie będę ryzykować."

Jean Louis David
Gość
on 01.02.2016

"Jestem zawiedziona usługami tego salonu.Miałam wykupiony karnet na strzyżenia, który dostałam w prezencie. Szkoda było więc nie skorzystać. Razem z mężem na przestrzeni roku regularnie korzystaliśmy z usług salonu. Muszę przyznać, że może 1 max 2 razy na jakieś 8 byłam zadowolona z efektu. Pozostałe razy były powiedzmy znośne ze względu na to, że nie miałam większych wymagań co do zmiany fryzury. Raczej chodziło o podcięcia końcówek - bałam się rosić o większą zmianę bo za każdym razem usługę wykonywał ktoś inny co nie wzbudzało mojego zaufania. Ostatecznie zrezygnowałam z usług w ubiegłym tygodniu kiedy to wykorzystałam ostatnie cięcie z karnetu i więcej tam nie wrócę. Pani dosłownie zniszczyła moją fryzurę. Absolutny brak doświadczenia w moim odczuciu. Nie było mowy o profesjonalizmie. Fryzura ani w połowie nie przypominała tej o którą poprosiłam (pokazałam zdjęcia) ani się nie układała. Włosy były poszarpane, za bardzo wycieniowane (w dodatku źle, z pozostawianymi "schodami" , każdą warstwę było widać "na kwadratowo". Mimo moich kilkukrotnych próśb o poprawę, z każdym ruchem nożyczek było coraz gorzej. Odpuściłam. Podziękowałam i wyszłam. W efekcie na głowie Pani pozostawiła mi bliżej nieokreślony nieład, z którym nie wiedziałam co zrobić, jak czesać. Było mi żal moich włosów, które zapuszczałam od roku! Według mnie największym problemem tego salonu jest spora rotacja pracowników. Niestety w niektórych przypadkach mało doświadczonych albo zwyczajnie niekompetentnych. Dla mnie to zwykła sieciówka o przeciętnej jakości a chwilami wątpliwej jakości. Pani, która mnie obcinała była bardzo młoda (na początku myślałam, że to praktykantka). Cieszę się, że znalazłam salon, w którym profesjonalna pani zrobiła co mogła,, żebym wyglądała lepiej do momentu aż włosy odrosną. Zdecydowanie nie polecam tego salonu! "

Jean Louis David
gabriela
on 12.08.2015

"Jestem bardzo niezadowolona. Wlosy scinala mi p. patrycja (niska blondynka przy kosci). DWA razy zyczylam sobie taka dlugosc, zebym mogla potem zwiazac wlosy w mala kitke. co robi p.patrycja? wlosy obcina tak krotko ze nie mozna ich zwiazac. wlosy zostalyrowniez za bardzo wycieniowane - fryzura nie uklada sie wcale. NIGDY WIECEJ!"

Jean Louis David
ania
on 03.11.2014

"poszukuje super fryzjerki z tesco kapelanka .Pani Basiu prosze napisac gdzie pani teraz pracuje przyjade .prpsze o inf jak by ktos wiedzial .Polecam super fryzjerka "

Jean Louis David
Beata
on 03.11.2014

"poszukuje Pani Basi z salonu krocus tesko Kapelanka wie ktos moze gdzie teraz peacuje prosze napisac "

Jean Louis David
Dorota
on 03.11.2014

"jestem zalamana dowidzialam sie ze Pani Basia z salonu z tesco Kapelanka juz nie pracuje prosze o inf jak by ktos cos wiedzial ,super fryzjerka !!!!"

Jean Louis David
marta
on 30.06.2014

"nie polecam grubszej pani w jasnych krótkich włosach "stylistka" od farbowania z salonu JLD na ulicy szewskiej, chciałam naturalnie wyglądające ombre a zrobiła mi kreskę na włosach gdzie na górze były ciemne a na dole jasne - chociaż wcześniej mówiła że takie jej się nie podobają jak również i mi, myśle że lepiej pomalowała by mnie pierwsza lepsza fryzjerka - nie polecam "

Jean Louis David
Mariusz
on 23.06.2014

"zadowalający efekt strzyżenia włosów jak i samej fryzury z salonu JLD z galerii krakowskiej od pani - hmm nie znam imienia, ale miała cudowny rudy kolor włosów. Na pewno wrócę, zyskała pani zadowolonego klienta. Pozdrawiam serdecznie"

Jean Louis David
magda
on 11.05.2014

"Ewa Pietrusza jest znakomita.Na pewno nie rekomenduje K.Sadowskiej.Kolor na odrosty polozyla mi tak, ze mialam zolty pasek przy glowie.Pani Ewa zrobila to znakomicie."

Jean Louis David
Wiola
on 09.10.2013

"Ja najbardziej jestem zadowolona z wizyty w Jean Louisie na Wielickiej. Polecam Panią Paulinę - widać, że młoda, ale dużo potrafi! "

Jean Louis David
Magda
on 24.09.2013

"Dzisiaj byłam na ul. Pawiej w Galerii Krakowiskiej i to co fryzjerka zrobiła z moich pięknych długich włosów to jest jakiś koszmar. Miały być do ramion i delikatnie pocieniowane, tym czasie zrobiła mi klasycznego grzyba na długiej nodze... Optycznie powiększył się mój i tak duży nos, a lekko odstające uszy wystają bo pani ścięła włosy z objętości. Jestem ładną kobietą ale teraz wyglądam jak karykatura bo wszystkie wady mojej twarzy się uwydatniły... Niestety muszę przedłużyć włosy bo wyglądam naprawdę źle."

Jean Louis David
Ewelina
on 22.07.2013

"Polecam bardzo Panią Patrycję, która pracuje w Galerii Krakowskiej. Zawsze wychodzę zadowolona i nie mam w domu problemu z ujarzmieniem moich włosów po tak dobrym strzyżeniu."

Jean Louis David

on 24.06.2013

"Polecam Panią Ewę Pietruszka pracowała kiedyś na Szewskiej w Jld teraz we Framezi w samym Rynku pracuje z pasją"

Jean Louis David
Anna
on 02.05.2013

"Wybrałam się dzisiaj do fryzjera (jdl jak w nazwie) Licząc na to iż to znający się na rzeczy fryzjer poddałam się dekoloryzacji i farbowaniu. Moje naturalne włosy są w kolorze bardzo ciemnego brązu , miały przejść na kolor miedziany/ciemny blond . Na początku fryzjerka nałożyła mi rozjaśniacz , miałam pełno żółtych plam , a przy samej skórze głowy włosy były prawie platynowe . po nałożeniu i spłukaniu farby , przeraziłam sie . Moje włosy , jeszcze mokre były rude! po wysuszeniu ich stały się pomarańczowe . "

Jean Louis David
marysia
on 24.03.2013

"chodziło mi o salon na Kapelance :)"