Kraków restauracje opinie

spis restauracji
opinie

Kraków to szeroki wyb贸r restauracji. Nasz spis obejmuje 87 z nich. Je艣li chcia艂by艣 wyrazi膰 si臋 na temat kt贸rej艣 z nich, wystarczy, 偶e odnajdziesz odpowiedni膮 podstron臋 w naszym serwisie, odnosz膮c膮 si臋 do danej restauracji. Tam mo偶esz zamie艣ci膰 sw贸j komentarz i razem z nami tworzy膰 wizerunek takiego miasta, jak Kraków. Czekamy na Wasze opinie!

Pod Pretekstem
szakal
25.06.2018

"Niestety Moja ocena jest bardzo s艂aba. Obiad przyjecha艂 po ponad 2 godzinach, gdzie sam musia艂em dzwoni膰 do restauracji. Jedzenie przyjecha艂o przez to zimne/skromna porcja(par臋 frytek,dos艂ownie jedna sa艂ata polana sosem). Szkoda 偶e pos艂ucha艂em swojej intuicji a opinie niestety s膮 艣rednie "

Cafe M艂ynek
Kasia
21.06.2018

"W lecie mo偶na, a nawet trzeba usi膮艣膰 w ogr贸dku, i delektuj膮c si臋 na dobry pocz膮tek kaw膮, obserwowa膰 Plac Wolnica."

Ariel

16.05.2018

""

Pod Z艂ot膮 Pip膮
Kaskanka
12.01.2018

"Super miejsce! UWielbiam wystr贸j i przepyszn膮, staropolsk膮 kuchni臋. Polecam serdecznie ;)"

Pod Z艂ot膮 Pip膮
Michalina i Piotr
16.11.2017

"Jeste艣my bardzo zadowoleni z przyj臋cia. Organizacja super, go艣cie chwalili jedzenie, my nie mamy zastrze偶e艅 do obs艂ugi. Polecamy!"

U Babci Maliny
Marcin
15.08.2017

"炉enada. Odradzam. Wszystko przesolone. Du偶o panierki ma艂o mi臋sa. Zam贸wienie dostarczone po 90min. Zraz u nich to mielony. Zamiast kaszy-ziemniaki, zamiast kapusty sur贸wka. NIE ZJADLIWE, NIE POLECAM. 炉隆DAM ZWROTU PIENI臋DZY"

Pod Z艂ot膮 Pip膮
wiercik
17.07.2017

"Ekstra lokal. Fajna miejsc贸wa na ma艂e przyj臋cie. Gratki za spoko menu i 艣wietny klimat"

Pod Z艂ot膮 Pip膮
AleksandraG
29.05.2017

"Znam i polecam, by艂am tam ju偶 kilka razy jako go艣膰, ostatnio te偶 organizowa艂am tam przyj臋cie rodzinne na kilkana艣cie os贸b i polecam. Smaczne, polskie jedzenie, wszystko 艣wie偶e, przemi艂a i uprzejma obs艂uga, dobra organizacja. Jak dla mnie jedna z najfajniejszych restauracji w Krakowie."

Restauracja Kawaleria
Marlena
18.01.2017

"organizowa艂am w Kawalerii obiad po obronie pracy doktorskiej, jestem bardzo zadowolona, doradzono mi skr贸con膮 kart臋 da艅, kt贸ra okaza艂a si臋 by膰 "strza艂em w dziesi膮tk臋", ustalenia posz艂y sprawnie i szybko, dania bardzo smaczne, obs艂uga profesjonalna i szybka, polecam"

Pod Z艂ot膮 Pip膮
Jola
30.12.2016

"Super knajpa. By艂am tam ju偶 kilka razy i nigdy si臋 nie zawiod艂am. Polecam kaczk臋 a dla rozrywki polecam pogra膰 w szachy (kto by艂 to wie o co chodzi:))"

Pod Z艂ot膮 Pip膮
Jola
30.12.2016

"Super knajpa. By艂am tam ju偶 kilka razy i nigdy si臋 nie zawiod艂am. Polecam kaczk臋 a dla rozrywki polecam pogra膰 w szachy (kto by艂 to wie o co chodzi:))"

Ambasada 娄ledzia
Grubasss
18.11.2016

"Zajebiste miejsce. Zawsze mo偶na przyj艣膰. Czy najebany, czy trze录wy, czy na膰pany. Piwko 4 z艂. Obs艂uga super. Ludzie te偶 spoko tu przychodz膮. :D"

Dynia Resto Bar
Gabriel
17.10.2016

"Super zestawy 艣niadaniowe, jak mam czas to zawsze tutaj wpadam przed zaj臋ciami, polecam zestaw jajcarski lub argenty艅ski"

U Babci Maliny
Bogdan
28.09.2016

"zaprosi艂em tam go艣ci w poniedzia艂ek 26.09.2016. Totalna pora偶ka ! Smr贸d i brud. Tylko pierogi jako tako, pozosta艂e rzeczy niezjadliwe. Nie polecam, wr臋cz przestrzegam."

Ipanema
Micha艂
19.09.2016

"Przecie偶 w tym miejscu ju偶 nie ma Ipanemy"

Dynia Resto Bar
Natalia
19.08.2016

"Ma艂o takich miejsc w Krakowie, gdzie i obs艂uga sympatyczna i smaczne jedzenie, w 艣rodku mie艣ci si臋 r贸wnie偶 uroczy ogr贸dek gdzie mo偶na odpocz膮膰 od zgie艂ku miasta."

Ariel
ed
18.07.2016

"byc moz臋 to kwestia tafienia na odpowiedniego kelnera , ale kaurat tak zblazowanego jak go艣膰 kt贸ry nas obs艂ugiwa艂 nie widzia艂em w zadnej restauracji. PORAZKA "

Ariel
ed
18.07.2016

"byc moz臋 to kwestia tafienia na odpowiedniego kelnera , ale kaurat tak zblazowanego jak go艣膰 kt贸ry nas obs艂ugiwa艂 nie widzia艂em w zadnej restauracji. PORAZKA "

Ariel
ed
18.07.2016

"byc moz臋 to kwestia tafienia na odpowiedniego kelnera , ale kaurat tak zblazowanego jak go艣膰 kt贸ry nas obs艂ugiwa艂 nie widzia艂em w zadnej restauracji. PORAZKA "

Bohema
Ka艣ka
02.07.2016

"Nie polecam na organizacj臋 przyj臋cia-zbyt ma艂a ilo艣膰 obs艂ugi, kelnerzy nie ogarniali sytuacji-pomimo innych ustale艅 z menagerem. 偶a艂uj臋, 偶e zdecydowali艣my si臋 na to miejsce. Jedna dobra rzecz-jedzenie."

Bohema
Ka艣ka
02.07.2016

"Nie polecam na organizacj臋 przyj臋cia-zbyt ma艂a ilo艣膰 obs艂ugi, kelnerzy nie ogarniali sytuacji-pomimo innych ustale艅 z menagerem. 偶a艂uj臋, 偶e zdecydowali艣my si臋 na to miejsce. Jedna dobra rzecz-jedzenie."

Pizza Dominium
Niezadowoleni klienci
04.05.2016

"Stanowcze NIE. Obs艂uga z totalnym brakiem profesjonalizmu, niezbyt mi艂a i zapominalska ( kelnerka mimo zapisania zam贸wienia zapomnia艂a o jego cz臋艣ci; pizza dotar艂a do naszego stolika po zbyt d艂ugim oczekiwaniu co jak si臋 niby okaza艂o by艂o spowodowane awaria systemu- przez prawie godzine nie byli艣my o tym poinformowani, inni klienci byli w tym czasie obs艂ugiwani zw艂aszcza na dworze - co zapewne by艂o na pokaz dla turyst贸w znajduj膮cych si臋 na rynku). Je偶eli kto艣 chce sp臋dzi膰 mi艂o dzie艅 w Krakowie stanowczo odradzamy wizyt臋 w owym lokalu. 0/10"

U Babci Maliny
kATARZYNA
28.04.2016

"Odwiedzi艂am ten lokal wczoraj. Pora偶ka.Placki ziemniaczane - sama m膮ka, grube i twarde, 偶e mo偶na nimi zabi膰, sos 艣mietanowy do pieczarek to samo - sama m膮ka...stoliki brudne,nie pozbierane naczynia - wiem, ze u g贸ry jest samoobs艂uga, ale kto艣 powinien tam czasem przej艣膰 i pozbiera膰 za niegrzecznych go艣ci i przynajmniej powyciera膰 stoliki. Og贸lnie tragedia - nie polecam!!!! lepiej ju偶 zje艣膰 obwarzanka."

Pizza Dominium
Lena
15.02.2016

"OKROPNIE Brudno ! Kelner podchodzi gdy laskawie po 20 min sie go zawola na sali syf totalny podloga az sie lepila !"

Pizza Dominium
Pawe艂
14.02.2016

"Stanowczo odradzam. Kelner podchodzi po 15 minutach, pizza bez smaku, toaleta bez papieru i brudna jak w latach 70, ceny du偶e. ODRADZAM!!!!!!!"