Kraków restauracje opinie

spis restauracji
opinie

Kraków to szeroki wybór restauracji. Nasz spis obejmuje 87 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat którejś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danej restauracji. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Kraków. Czekamy na Wasze opinie!

Pod Pretekstem
szakal
25.06.2018

"Niestety Moja ocena jest bardzo słaba. Obiad przyjechał po ponad 2 godzinach, gdzie sam musiałem dzwonić do restauracji. Jedzenie przyjechało przez to zimne/skromna porcja(parę frytek,dosłownie jedna sałata polana sosem). Szkoda że posłuchałem swojej intuicji a opinie niestety są średnie "

Cafe Młynek
Kasia
21.06.2018

"W lecie można, a nawet trzeba usiąść w ogródku, i delektując się na dobry początek kawą, obserwować Plac Wolnica."

Ariel

16.05.2018

""

Pod Złotą Pipą
Kaskanka
12.01.2018

"Super miejsce! UWielbiam wystrój i przepyszną, staropolską kuchnię. Polecam serdecznie ;)"

Pod Złotą Pipą
Michalina i Piotr
16.11.2017

"Jesteśmy bardzo zadowoleni z przyjęcia. Organizacja super, goście chwalili jedzenie, my nie mamy zastrzeżeń do obsługi. Polecamy!"

U Babci Maliny
Marcin
15.08.2017

"Żenada. Odradzam. Wszystko przesolone. Dużo panierki mało mięsa. Zamówienie dostarczone po 90min. Zraz u nich to mielony. Zamiast kaszy-ziemniaki, zamiast kapusty surówka. NIE ZJADLIWE, NIE POLECAM. ŻĄDAM ZWROTU PIENIĘDZY"

Pod Złotą Pipą
wiercik
17.07.2017

"Ekstra lokal. Fajna miejscówa na małe przyjęcie. Gratki za spoko menu i świetny klimat"

Pod Złotą Pipą
AleksandraG
29.05.2017

"Znam i polecam, byłam tam już kilka razy jako gość, ostatnio też organizowałam tam przyjęcie rodzinne na kilkanaście osób i polecam. Smaczne, polskie jedzenie, wszystko świeże, przemiła i uprzejma obsługa, dobra organizacja. Jak dla mnie jedna z najfajniejszych restauracji w Krakowie."

Restauracja Kawaleria
Marlena
18.01.2017

"organizowałam w Kawalerii obiad po obronie pracy doktorskiej, jestem bardzo zadowolona, doradzono mi skróconą kartę dań, która okazała się być "strzałem w dziesiątkę", ustalenia poszły sprawnie i szybko, dania bardzo smaczne, obsługa profesjonalna i szybka, polecam"

Pod Złotą Pipą
Jola
30.12.2016

"Super knajpa. Byłam tam już kilka razy i nigdy się nie zawiodłam. Polecam kaczkę a dla rozrywki polecam pograć w szachy (kto był to wie o co chodzi:))"

Pod Złotą Pipą
Jola
30.12.2016

"Super knajpa. Byłam tam już kilka razy i nigdy się nie zawiodłam. Polecam kaczkę a dla rozrywki polecam pograć w szachy (kto był to wie o co chodzi:))"

Ambasada Śledzia
Grubasss
18.11.2016

"Zajebiste miejsce. Zawsze można przyjść. Czy najebany, czy trzeźwy, czy naćpany. Piwko 4 zł. Obsługa super. Ludzie też spoko tu przychodzą. :D"

Dynia Resto Bar
Gabriel
17.10.2016

"Super zestawy śniadaniowe, jak mam czas to zawsze tutaj wpadam przed zajęciami, polecam zestaw jajcarski lub argentyński"

U Babci Maliny
Bogdan
28.09.2016

"zaprosiłem tam gości w poniedziałek 26.09.2016. Totalna porażka ! Smród i brud. Tylko pierogi jako tako, pozostałe rzeczy niezjadliwe. Nie polecam, wręcz przestrzegam."

Ipanema
Michał
19.09.2016

"Przecież w tym miejscu już nie ma Ipanemy"

Dynia Resto Bar
Natalia
19.08.2016

"Mało takich miejsc w Krakowie, gdzie i obsługa sympatyczna i smaczne jedzenie, w środku mieści się również uroczy ogródek gdzie można odpocząć od zgiełku miasta."

Ariel
ed
18.07.2016

"byc mozę to kwestia tafienia na odpowiedniego kelnera , ale kaurat tak zblazowanego jak gość który nas obsługiwał nie widziałem w zadnej restauracji. PORAZKA "

Ariel
ed
18.07.2016

"byc mozę to kwestia tafienia na odpowiedniego kelnera , ale kaurat tak zblazowanego jak gość który nas obsługiwał nie widziałem w zadnej restauracji. PORAZKA "

Ariel
ed
18.07.2016

"byc mozę to kwestia tafienia na odpowiedniego kelnera , ale kaurat tak zblazowanego jak gość który nas obsługiwał nie widziałem w zadnej restauracji. PORAZKA "

Bohema
Kaśka
02.07.2016

"Nie polecam na organizację przyjęcia-zbyt mała ilość obsługi, kelnerzy nie ogarniali sytuacji-pomimo innych ustaleń z menagerem. żałuję, że zdecydowaliśmy się na to miejsce. Jedna dobra rzecz-jedzenie."

Bohema
Kaśka
02.07.2016

"Nie polecam na organizację przyjęcia-zbyt mała ilość obsługi, kelnerzy nie ogarniali sytuacji-pomimo innych ustaleń z menagerem. żałuję, że zdecydowaliśmy się na to miejsce. Jedna dobra rzecz-jedzenie."

Pizza Dominium
Niezadowoleni klienci
04.05.2016

"Stanowcze NIE. Obsługa z totalnym brakiem profesjonalizmu, niezbyt miła i zapominalska ( kelnerka mimo zapisania zamówienia zapomniała o jego części; pizza dotarła do naszego stolika po zbyt długim oczekiwaniu co jak się niby okazało było spowodowane awaria systemu- przez prawie godzine nie byliśmy o tym poinformowani, inni klienci byli w tym czasie obsługiwani zwłaszcza na dworze - co zapewne było na pokaz dla turystów znajdujących się na rynku). Jeżeli ktoś chce spędzić miło dzień w Krakowie stanowczo odradzamy wizytę w owym lokalu. 0/10"

U Babci Maliny
kATARZYNA
28.04.2016

"Odwiedziłam ten lokal wczoraj. Porażka.Placki ziemniaczane - sama mąka, grube i twarde, że można nimi zabić, sos śmietanowy do pieczarek to samo - sama mąka...stoliki brudne,nie pozbierane naczynia - wiem, ze u góry jest samoobsługa, ale ktoś powinien tam czasem przejść i pozbierać za niegrzecznych gości i przynajmniej powycierać stoliki. Ogólnie tragedia - nie polecam!!!! lepiej już zjeść obwarzanka."

Pizza Dominium
Lena
15.02.2016

"OKROPNIE Brudno ! Kelner podchodzi gdy laskawie po 20 min sie go zawola na sali syf totalny podloga az sie lepila !"

Pizza Dominium
Paweł
14.02.2016

"Stanowczo odradzam. Kelner podchodzi po 15 minutach, pizza bez smaku, toaleta bez papieru i brudna jak w latach 70, ceny duże. ODRADZAM!!!!!!!"